wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  kunststofvloer  /   wicanders-designcomfort

Wicanders Designcomfort

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

PVC/Vinyl vloer Designcomfort van Wicanders is tot en met 31 december 2013 verkrijgbaar voor een speciaal actietarief! Kom nu naar de showroom en profiteer van deze actie! Betaal geen € 39,95, maar het actietarief van € 29,95 per m2! Kies voor uniek woongenot met het comfort van kurk, kies voor Designcomfort van Wicanders! Neem ook een kijkje op onze website voor de complete collectie!

Kies voor PVC/Vinyl vloeren

PVC is de nieuwste trend in kunststof vloeren. Een PVC vloer geeft het gevoel van hout, terwijl het de voordelen van kunststof heeft. Oftewel de ideale combinatie voor ieder interieur! U kiest voor PVC omdat het geschikt is voor bijna elke ruimte in huis, van woon- en slaapkamer tot keuken en badkamer. Onderhoud en schoonmaken van deze vloeren is snel en gebruiksvriendelijk. Woont u in een gehorige woning dan is het grote voordeel dat het een stil type vloer is. Ook zijn PVC vloeren gemakkelijk te combineren met vloerverwarming.

Kies voor Designcomfort PVC/Vinyl vloer

Met Designcomfort kiest u voor uniek woongenot met het comfort van kurk. Deze PVC vloer is de stilste pvc vloer in zijn soort. Bovendien kiest u met Designcomfort voor een comfortabele en natuurlijke vloer in uw huis. Schokbestendig en duurzaam dat is waar deze PVC/vinyl vloer voor staat. Daarbij is de vloer dankzij het click-systeem snel en eenvoudig te installeren door u of door een van onze parketteurs. Onderhoud en schoonmaken is eenvoudig door de speciale afwerking aan het oppervlak van het PVC.

Dealers van Coöperatie Parketmeesters UA


Meer van : Coöperatie Parketmeesters UA

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent