wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  kunststofvloer  /   nature-look-clicklamel

Nature Look clicklamel

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Wie graag creatief aan de slag gaat met de vloer is aan het juiste adres bij de clicklamellen van Vinyflor.

Clicklamel Vinyflor

De clicklamellen van Vinyflor bestaan uit geweven vinyl en zijn praktisch, want ze zijn ijzersterk, slijtvast, geluid- en warmte-isolerend. Daarbij is de collectie Nature Look bijzonder decoratief, want er zijn vele maten mogelijk. Ga zelf dus creatief aan de slag met de vloer.

De Nature Look van Vinyflor is ijzersterk! De vloer is slijtvast, vlamwerend en geluids- en warmteisolerend. Het wordt dan ook vaak toegepast in scholen en restaurants. Maar ook bij u thuis is zo'n vloer een prima idee. De Nature Look vloer is in diverse natuurlijke en metallic tinten verkrijgbaar. De nieuwe clicklamellen hebben een formaat van 30,5 x 91 cm. U kunt alle ruimtes binnenshuis bekleden met Nature Look, bovendien heeft de vloer als bijkomend voordeel dat hij antislip en geluiddempend is. 
 
NATURE LOOK vinyl vloerbedekking is een attractieve en praktische oplossing voor het inrichten van moeilijke ruimten. De eigenschappen liegen er niet om: zeer sterk en slijtvast, uitstekende geluids- en warmte isolatie, makkelijk schoon te houden en vlamwerend. Nature Look vinyl heeft een uitstekende maatvastheid en kan zonder rafelen in iedere richting worden gesneden. Naast clicklamellen is het vinyl ook verkrijgbaar vanaf de rol (2 m breed), als tegel (50x50 cm) en als traptrede. Deze drie toepassingen zijn zowel binnen als buiten mogelijk.
 
Functionaliteit NATURE LOOK vinyl is een comfortabele vloerbedekking met uitstekende loopeigenschappen. Het antislip oppervlak maakt het bij uitstek geschikt voor natte en vochtige ruimten. Het droogt snel en rot niet. Ook de kleurechtheid en UV-bestendigheid is zeer goed. En natuurlijk is de vuilwerende bovenlaag eenvoudig schoon te maken.
 
Toepassingen NATURE LOOK vinyl kan zowel binnen als buiten worden toegepast. De clicklamellen zijn alleen binnenshuis mogelijk. Het is geschikt voor ruimten met een hoge loop- en verkeersintensiteit zoals entrees, scholen, kinderdagverblijven, restaurants, terrassen, balkons, sportaccommodaties en winkels. Tevens kan het veilig worden toegepast in ziekenhuizen, zorginstellingen, ruimten rond een zwembad en zelfs dekken van schepen. In hotels, banken, beurzen en kantoren zal Nature Look vinyl een mooie, prettige en bovenal praktische vloer zijn.
 
Esthetiek NATURE LOOK vinyl is verkrijgbaar in een brede kleurengamma. Nature Look biedt alle mogelijkheden voor een creatief en onderscheidend ontwerp.

Meer van : Vinyflor

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent