wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  wand-plafond  /   de-mozaiekcollectie-van-original-style

De mozaiekcollectie van Original Style

Verwen uzelf met de mozaiekcollectie van Original Style. Verkrijgbaar in een verscheidenheid aan teinten die past bij elke stijl. Ga voor glamour of gewoon voor een contrasterend effect.

Verwen uzelf met de mozaiekcollectie van Original Style. Verkrijgbaar in een verscheidenheid aan teinten die past bij elke stijl. Ga voor glamour of gewoon voor een contrasterend effect.

Original Style's laatste mozaiekcollectie is een exquise en uitgekiend assortiment. Original Style heeft samengewerkt met interieur designers van over de gehele wereld om meer dan 100 nieuwe toevoegingen te introduceren volgens de laatste kleuren, texturen en materialen. Nieuwe toevoegingen zoals onder andere de extravagante Gold Rush, de harmonieuze Feng Shui uit de Elite collectie en Surabaya hout, afgeleid van gerecycelde vissersboten.

 

Mozaiek is niet alleen mooi om naar te kijken maar ook ongelofelijk veelzijdig te gebruiken op grotere oppervlakken of als accent.

Original Style is een van de grootste Engelse tegelfabrikanten, gespecialiseerd in superieure kwaliteit wand- en vloertegels in keramiek, porcelein, natuursteen, glas en mozaiek voor zowel thuisgebruik als commerciele projecten.

Original Style mozaieken zijn verkrijgbaar bij ongeveer 80 verkooppunten. U kunt onze website, www.originalstyle.com, bezoeken of contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer +44 1392 473001 voor het dichtsbijzijnde verkooppunt.

Publicatiedatum: 15 december 2010

Tags: wonen wand wanden tegel tegels wandtegel wandtegels mozaiek mozaiektegel mozaiektegels Original Style

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent