wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  verwarming-klimaat  /   bison-vernieuwt-air-max-schimmelvreter

Bison vernieuwt Air Max Schimmelvreter®

Foam & Spray voor effectief reinigen.

Foam & Spray voor effectief reinigen.

Air Max Schimmelvreter® van Bison verklaart schimmels de oorlog. En dankzij de nieuwe 'duo spraykop' is Air Max Schimmelvreter® nu uit één en dezelfde flacon te gebruiken als spray én als schuim. De spraytoepassing is bedoeld voor grotere oppervlakken. De krachtige schuimtoepassing is handig voor zware vervuiling en bereikt met grote precisie de kleinste hoeken en vlekken.

 

Natural born killers
Schimmels zijn 'natural born killers'. Ze vernielen het interieur en kunnen zelfs de constructie van het huis aantasten. Schimmel is ongezond en niet prettig voor oog (vieze vlekken) en neus (stank). Air Max Schimmelvreter® gaat op effectieve wijze de strijd aan met schimmels en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Vochtige ruimtes
Schimmels gedijen in relatief vochtige ruimtes en op muren en vloeren van badkamer, kelders, garages en keukens. Daarnaast is Air Max Schimmelvreter® ook een effectieve reiniger voor de tuin. De actieve formule reinigt groene aanslag van tuinornamenten, bloempotten en stoeptegels of het balkon.

Zichtbaar resultaat na 10 minuten
Producent Bison International belooft met Air Max Schimmelvreter® al na 10 minuten zichtbaar resultaat. Bovendien zorgt Air Max Schimmelvreter® voor een effectieve beschermlaag: het impregneert de wand of de vloer en vertraagt zo de vorming van nieuwe vervuiling. De innovatieve spraykop verandert met één 'draai aan de knop' - zonder geknoei - van functie; dus sprayen én foamen uit één en dezelfde flacon.

Adviesprijs: € 6,99
De vernieuwde Air Max Schimmelvreter® is vanaf heden te koop bij de betere bouwmarkt, supermarkt en doe-het-zelf speciaalzaak. De adviesprijs bedraagt € 6,99. In de vertrouwde rode flacon zit 500 ml reinigende power. Een flacon is daarmee goed voor 4 tot 6 m2 wand of vloer en 12 tot 16 m2 aan voegwerk. Schimmel en groene aanslag, u bent gewaarschuwd!

Publicatiedatum: 7 juni 2012

Meer informatie: www.bison.nl

Tags: wonen bouwen verbouwen bison air max schimmelvreter schimmel reiniger spray foam

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent