wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  verf-behang  /   uitbreiding-direct-verspuitbare-muurverf

Uitbreiding direct verspuitbare muurverf

Global Paint Products heeft een nieuwe kwaliteit spuitverfgeïntroduceerd, specifiek voor de Wagner (WallPerfect) verfspuitsystemen. Door de toenemende vraag is het assortiment Lifestyle Muur- enPlafondverf Verspuitbaar uitgebreid

Global Paint Products heeft een nieuwe kwaliteit spuitverfgeïntroduceerd, specifiek voor de Wagner (WallPerfect) verfspuitsystemen. Door de toenemende vraag is het assortiment Lifestyle Muur- enPlafondverf Verspuitbaar uitgebreid

Direct verspuitbaar, zonder verdunnen, snel en eenvoudig, in één keer dekkend en een streeploos resultaat. Dit zijn de specifieke producteigenschappen van de Lifestyle Muur- en Plafondverf Verspuitbaar, die door verffabrikant Global Paint Products is ontwikkeld voor de Wagner (WallPerfect) verfspuitsystemen.

Dit concept (een samenwerking tussen Wagner en Global Paint) biedt de consument een oplossing waarbij de muurverf kant en klaar toegepast wordt met alle voordelen die het spuiten van de muurverf in combinatie met de Wagner (WallPerfect) verfspuitsystemen in zich heeft.

Onderstaande ready mix kleuren zijn vanaf heden leverbaar in een 5 liter verpakking: - Kleurnummer 6101 Vanilla Ice - Kleurnummer 6102 Soft Peach - Kleurnummer 6103 Sand - Kleurnummer 6104 Stone - Kleurnummer 6105 Platinum

Voor de grossier en winkelier zijn tevens kleurstalen en een schappenplan ontwikkeld ter ondersteuning van de verkoop.

Met deze uitbreiding biedt Global Paint de klant een compleet kleurconcept.

Lifestyle Muur- en Plafondverf Verspuitbaar is oplosmiddelarm en voldoet uiteraard aan de laatste regelgeving op nationaal- en internationaal gebied.

Lifestyle Muur- en Plafondverf Verspuitbaar is leverbaar in een 2,5 en 10 liter verpakking voor de basis 1. In readymix zijn vanaf heden, naast de kleuren Wit, Ral 9010 en Ral 9001, de hierboven genoemde kleuren in de 5 liter verpakking verkrijgbaar.

Tags: wonen verf wand muur global paint spuitverf

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent