wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  verf-behang  /   introductie-direct-verspuitbare-muurverf

Introductie direct verspuitbare muurverf

Global Paint Products introduceert een nieuwe kwaliteit spuitverf, ontwikkeld specifiek voor de Wagner (WallPerfect®) verfspuitsystemen.

Global Paint Products introduceert een nieuwe kwaliteit spuitverf, ontwikkeld specifiek voor de Wagner (WallPerfect®) verfspuitsystemen.

Direct verspuitbaar, verdunnen niet nodig, snel en eenvoudig, in een keer dekkend, streeploos resultaat. Dat zijn de kenmerkende producteigenschappen van de Lifestyle Muur- en Plafond, die door verffabrikant Global Paint Products is ontwikkeld voor de Wagner (WallPerfect®) verfspuitsystemen.

 

Dit concept (samenwerking Wagner en Global Paint) biedt de consument en de semi-professionele verwerker een oplossing waarbij de muurverf ‘’Plug en Spray’’ toegepast kan worden met alle voordelen die het spuiten van muurverf in zich heeft.

Lifestyle Muur- en Plafond is oplosmiddelarm en voldoet uiteraard aan de laatste regelgevingen op nationaal- en internationaal gebied.

Lifestyle Muur- en Plafond is geïntroduceerd en gepresenteerd tijdens de S.G.A. Vakdagen op 26,27 en 28 oktober 2010.

Lifestyle Muur- en Plafond is leverbaar vanaf medio december 2010 in een 2,5 en 10 liter verpakking wit/basis 1 en geschikt om aan te kleuren op het CMS Color Matching System van Global Paint Products.

Meer informatie: www.globalpaint.com.

Publicatiedatum: 28 oktober 2010

Tags: wonen bouwen verbouwen verf muurverf verspuitbaar verspuitbare latex Wagner WallPerfect verfspuit verfspuitsysteem Global Paint Products Lifestyle Muur- en Plafond

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent