wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  trap  /   langer-zelfstandig-thuis-wonen

Langer zelfstandig thuis wonen

U woont al jaren met plezier in uw vertrouwde omgeving, maar door fysieke veranderingen merkt u dat bepaalde activiteiten moeizamer gaan dan voorheen.

  • Fotocollectie

Een veel voorkomend en erkend probleem is het traplopen. Het traplopen gaat moeizamer en de treden worden zwaarder. Veel mensen met mobiliteitsproblemen willen hier niet aan toegeven, maar op den duur is een oplossing noodzakelijk.

Verhuizen is geen optie

Indien u veel waarde hecht aan uw vertrouwde omgeving is verhuizen naar een gelijkvloerse woning of zorginstelling geen oplossing. Het veilige en vertrouwde gevoel dat u thuis heeft , wilt u behouden en het zelfstandig blijven wonen, kan hier ook een grote rol in spelen. Een woningaanpassing is in dit geval noodzakelijk, maar welke mogelijkheden zijn er?

Een traplift maakt uw woning toegankelijk

Bij een traplift denkt men vaak aan een groot apparaat die de gehele loopruimte van trap in beslag neemt, maar niets is minder waar. Door de ontwikkelingen binnen de trapliftenbranche zijn de trapliften compacter en stiller en kan de traplift zelfs aan de binnenkant van de trap worden geïnstalleerd. Een belangrijk voordeel van een installatie aan de binnenkant is dat uw trapleuning blijft zitten, waardoor de trap voor iedereen beloopbaar blijft.

Waar kan ik een traplift kopen?

Nederlands Marktleider Otolift Trapliften is met de Otolift Air een aanbieder die een traplift aan de spilzijde kan plaatsen. Met de Air bent u verzekerd van een kwalitatieve traplift met een modern design en de dunste enkele rail ter wereld. In 2011 won Otolift de Red Dot Design Award met deze traplift. Naast de Air heeft Otolift ook drie andere trapliften: de One, de Two en de Parallel, waardoor zij voor iedere trap een oplossing kunnen bieden!

Bekijk hier het aanbod trapliften van Otolift: www.otolift.com/nl/onze-trapliften.

Tags: trap traplift trapliften otolift one two parallel air trappen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent