wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  trap  /   exclusieve-europese-primeur-wallclimber-pure-white-trappen-in-corian

Exclusieve Europese primeur: Wallclimber Pure White trappen in Corian

Dragende constructies als trappen moeten tegen zware belastingen bestand zijn, maar in actuele interieurarchitectuur zijn transparantie en eenvoud toonaangevend.

Dragende constructies als trappen moeten tegen zware belastingen bestand zijn, maar in actuele interieurarchitectuur zijn transparantie en eenvoud toonaangevend.


De nieuwe Wallclimber Pure White trappen in Corian - zonder trapwangen en - bomen - van Genico zijn pareltjes van vakmanschap en technologisch raffinement, die perfect het functionele (het dragende) en het esthetische combineren.

Opnieuw bewijst het massieve hightech Corian zijn exclusieve meerwaarde: het uitzicht zonder zichtbare naden of verbindingen is tijdloos mooi. Corian wordt veel gebruikt als hoogwaardig oppervlaktemateriaal, maar het blijft verbazen met zijn toepassingsmogelijkheden. In zeer dunne toepassingen kan het ook als verlichtingsmateriaal worden gebruikt. Corian is een uniek hightech composietmateriaal dat zich thermisch laat vormen. Het is heel duurzaam, voelt aangenaam warm aan en het is heel hygiënisch.

Realisatie van Genico

Deze prachtige designtrappen werden gerealiseerd door Genico, een Belgische specialist in designtrappen en balustrades. Architecturale kwaliteit in constructie en vormgeving vormen de rode draad in de uitvoeringen van deze trappenspecialist. De creatie en realisatie gebeuren in België (Ruiselede) door ervaren specialisten en vaklieden.

Over DuPont™ Corian®

- DuPont™ Corian® (www.corian.com) is een exclusief product van DuPont en wordt gebruikt voor tal van residentiële en commerciële toepassingen: in de horeca, de gezondheidszorg, catering, openbare ruimtes, kleinhandel, maar ook in woninginrichting, meubilair, verlichting en decoratieve objecten. Het niet-poreuze, massieve oppervlaktemateriaal is vlekbestendig, onderhoudsvriendelijk, duurzaam, vernieuwbaar en herstelbaar. DuPont™ Corian® is verkrijgbaar in een honderdtal standaardkleuren en kan in zowat elke denkbare vorm gerealiseerd worden.

Over DuPont - DuPont is een wetenschappelijk producten- en dienstenbedrijf. DuPont werd opgericht in 1802 en wendt zijn wetenschappelijke kennis aan om duurzame oplossingen te ontwikkelen die essentieel zijn voor een beter, veiliger en gezonder leven voor mensen over de hele wereld. DuPont is actief in meer dan 70 landen en biedt een brede waaier innovatieve producten en diensten aan voor sectoren zoals landbouw en voeding, woning en bouw, communicatie en transport.

Publicatiedatum: 1 november 2010

Tags: wonen bouwen verbouwen trap trappen hal Wallclimber Pure White trappen Corian DuPont Genico designtrap designtrappen design balustrade balustrades zwevende trap zwevend trappen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent