wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  trap  /   glazen-trappen

Glazen trappen

  • Fotocollectie

Glazen trappen vormen een gedurfde keuze voor een mooi product, kwalitatief uitstekend en met een tijdloos design. De verlichting in de glazen trede bepaalt de sfeer van de trap.

Productomschrijving

Glas geeft een sfeer van transparantie en helderheid en heeft meestal een exclusieve uitstraling. Een glazen trap van Allstairs is een kunstwerk. Elke trap is afgewerkt met veel oog voor detail.

Een glazen trap geeft een open en luxe uitstraling zeker als de glazen treden verlicht worden. De ledverlichting kan door de bijzondere ontwikkeling met verschillende kleuren worden uitgevoerd. Het is zelfs mogelijk om er een soort disco van te maken. Glazen trappen zijn vaak zeer fraaie trappen.

De treden worden in een rvs klemconstructie bevestigd welke in de betonwand of in een constructie bevestigd is. Dit is de enige manier om de trappen te laten voldoen aan de Europese eisen. Van dit gepatenteerde systeem kan op verzoek een testrapport door Allstairs Benelux beschikbaar worden gesteld.

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent