wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  ramen-kozijnen  /   ultraslank-aluminiumsysteem

Ultraslank aluminiumsysteem

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Elegante en slanke aluminium raam- en deuprofielen die zorgen voor een maximale lichtinval.

Aliplast Aluminium Systems lanceert met zijn nieuwe ‘Max Light’ serie uiterst slanke aluminium raam- en deurprofielen op de markt. De elegante en slanke profielen zorgen voor een minimale aanzichtbreedte van 35mm die bijdragen aan de esthetiek van jouw woning én voor een optimale lichtinval zorgen. Deze reeks van thermisch onderbroken raam- en deurprofielen zijn geschikt voor woningen waarin strenge eisen worden gesteld aan thermische én akoestische isolatie.

Verschillende esthetische keuzemogelijkheden

Binnen de ‘Max Light’ serie heeft men de keuze uit verschillende kaderprofielen en esthetische vleugels waardoor voor iedere woning, zowel renovatie als nieuwbouw, een passend profiel kan worden ontworpen. Naast de ‘Steel’ variant die uitstekend past voor de staal-renovatie bieden we een volledig vlakke ‘Modern’ versie evenals een verdikt profiel, genaamd ‘Design’, dat de indruk wekt van een vliesgevel.

Bovendien biedt Aliplast een kleurgarantie van 25 jaar aan die ervoor zorgt dat de kleurstabiliteit en UV-resistentie van je kleuren beter zijn en de kleuren ook een langere weerbestendigheid hebben. Informatie en voorwaarden over deze kleurgarantie vind je terug op de website van Aliplast.

Wens je meer informatie over deze ultraslanke raam- en deurprofielen? Aarzel dan zeker niet de website van Aliplast te bezoeken of een contacteer een Aliplast verdeler bij jou in de buurt.

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent