wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  ramen-kozijnen  /   lichtstraat

Lichtstraat

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Lichtstraat

U wilt extra licht in uw huis? Met een lichtstraat haalt u buiten naar binnen. Van de heerlijke ochtendzon tot de laatste zonnestralen van de dag, u heeft altijd extra licht in uw woning. Ook optisch is een lichtstraat voor uw huis een verrijking.

 

Lichtstraten zijn er in alle vormen en maten: met een zadeldak, piramide dak, een lessenaarsdak enz. Uiteraard zijn ook alle maten mogelijk. Simpel gezegd: een lichtstraat is een serredak in een platdak. Meestal worden lichtstraten direct geplaatst bij de bouw, maar het is ook mogelijk om dit achteraf te doen. Dit brengt natuurlijk wel meer werk en kosten met zich mee. Ook kan een lichtstraat geplaatst worden in pannendaken.

 

Lange termijn

De beslissing om een lichtstraat te plaatsen is er een voor de lange termijn. De plaatsing van een lichtstraat bepaalt mede de uitstraling van uw huis. Het is dus belangrijk dat u direct de juiste keuze maakt wanneer het gaat om de vorm en de kleur van de lichtstraat. Daarom nodigen wij u uit in onze showroom om hier samen met één van onze adviseurs een gesprek aan te gaan.

Hebt u een definitieve beslissing genomen, dan kunnen wij voor u het hele project uit handen nemen. Wij verzorgen de bouwaanvraag en schakelen eventueel een aannemer in voor het bouwtechnische gedeelte. Wij tekenen het definitieve ontwerp, fabriceren en monteren het product in eigen werkplaats en op locatie met onze eigen mensen.

 

Garantie

Met uw keuze voor Serre Bouw Brabant kiest u voor een vertrouwd Nederlands fabricaat met 10 jaar garantie op materiaal en constructie. Serre Bouw Brabant is aangesloten bij de Koninklijk Metaalunie. Dit betekent dat de in leverings- en betalingsvoorwaarde van de Metaalunie van toepassing is op uw aankoop. Bovenop deze garantie geven wij nog een aantal extra garanties, welke zijn opgenomen in onze garantiebepalingen vermeld op iedere offerte. Ondanks alle zorg en aandacht voor uw serre kan het voorkomen dat er toch iets niet in orde is. Dan is het prettig voor u om te weten dat wij u zo snel mogelijk te hulp schiet.

 

Bent u er nog niet uit? Wij helpen u graag op weg. Bel of mail gerust voor het maken van een afspraak 0413-29 39 38 of info@serrebouw-brabant.nl.

Meer van : Serrebouw Brabant

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent