wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  lichtkoepel-dakvenster  /   balkonbeglazing

Solarlux balkonbeglazing

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Ervaart u nieuwe perspectieven! Met de balkonbeglazing van Solarlux creëer je meer ruimte om te gebruiken en geniet je weersonafhankelijk van je balkon.

balkonbeglazing

Als bewoner van een appartement geniet u van het wooncomfort. Toch kunnen we ons voorstellen dat u uw balkon niet maximaal benut. Vervelende weersomstandigheden als wind en regen zorgen ervoor dat u niet alle dagen heerlijk op uw balkon kunt zitten. Uw tuinmeubilair wordt geregeld nat en u kunt de kussens niet altijd laten liggen. Met balkonbeglazing van Solarlux lost u al deze problemen op. Maak een perfecte overgang tussen uw binnen en buiten leven!

Met balkonbeglazing kunt u in een handomdraai uw balkon volledig afsluiten en creëert u als het ware een soort serre. Uw woonoppervlakte wordt vergroot en de beglazing zorgt voor een ideaal woonklimaat. Zo fungeert de extra ruimte in de winter als isolatiebuffer. De praktijk heeft uitgewezen dat u dit wel tot 20% energiebesparing kan opleveren. Wilt u bij mooi weer in het zonnetje zitten, dan schuift u de panelen eenvoudig ter zijde. En nog een  bijkomend voordeel: de balkonbeglazing werkt ook nog eens geluidswerend.

Speciaal hang- en sluitwerk maakt het mogelijk de ramen eenvoudig schoon te maken, ook aan de buitenkant. Solarlux garandeert een nagenoeg onderhoudsvrij gebruik en monteert de beglazing gemakkelijk op een bestaand balkonhek of borstwering.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek onze website: www.solarlux.nl

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent