wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  gereedschap  /   nieuw-van-flir-systems-warmtebeeldcamera-voor-minder-dan-euro-1000

Nieuw van FLIR Systems: warmtebeeldcamera voor minder dan € 1000

FLIR Systems presenteert de FLIR i3 - de eerste warmtebeeldcamera voor gebouweninspecties voor minder dan € 1000.

FLIR Systems presenteert de FLIR i3 - de eerste warmtebeeldcamera voor gebouweninspecties voor minder dan € 1000.

FLIR Systems, wereldmarktleider op het gebied van warmtebeeldtechnologie, ziet het niet alleen als haar missie om de beste warmtebeeldcamera's op de markt te produceren, maar ook om zo veel mogelijk gebruikers te laten profiteren van de vele voordelen van warmtebeeldcamera's. Of u nu werkzaam bent in de bouw, een bouwinspecteur bent, u verwarmings-, ventilatie- of airconditioninginstallaties inspecteert en repareert. Of een consument bent die een huis voor en na herstelwerkzaamheden wil inspecteren: iedereen zou gebruik moeten kunnen maken van warmtebeeldcamera's en de prijs mag daarbij geen hindernis zijn. Daarom lanceert FLIR Systems nu de FLIR i3 voor slechts € 995!

Betaalbare prijs dankzij schaalvoordeel

FLIR Systems kan de FLIR i3 alleen voor de zeer betaalbare prijs van € 995 op de markt brengen dankzij schaalvoordeel. FLIR Systems is niet alleen actief in de bouwwereld, maar ook op het gebied van preventief onderhoud, brandbestrijding, onderzoek en ontwikkeling, de maritieme industrie, de automotive-industrie, de beveiligings- en toezichtsector en vele andere markten. FLIR produceert meer warmtebeeldcamera's dan iedere andere fabrikant. Hierdoor kunnen we deze camera's voor een extreem betaalbare prijs op de markt brengen.

Meten van de temperatuur

De FLIR i3 levert warmtebeelden van 60 x 60 pixels. Deze beeldkwaliteit is zeer geschikt voor nieuwe gebruikers van warmtebeeldcamera's. De FLIR i3 detecteert al temperatuurverschillen van slechts 0,15 °C. De temperatuurwaarden van het warmtebeeld kunnen dankzij een spotmeter in het midden van het beeld nauwkeurig worden gelezen.

3600 keer beter dan een spotpyrometer

Een spotpyrometer registreert alleen de temperatuur op één plek; de FLIR i3 registreert het gehele beeld. De temperatuur kan op elke pixel van het beeld worden gemeten. Als u een FLIR i3 gebruikt, komt dit dus overeen met het simultane gebruik van 3600 spotpyrometers. Kritieke problemen worden met een spotpyrometer eenvoudig over het hoofd gezien. Een FLIR-warmtebeeldcamera scant complete onderdelen, waardoor u onmiddellijk toegang hebt tot diagnostiek die u alle problemen toont.

FLIR i3: een gebruiksvriendelijk hulpmiddel voor gebouweninspecties

Beelden van de FLIR i3 worden in JPEG-bestanden op een uitneembare SD-kaart opgeslagen.
Het warmtebeeld bevat alle temperatuurgegevens. De camera wordt geleverd met FLIR QuickReport software waarmee u snel inspectierapporten en analyses van de warmtebeelden kunt maken. De camera is tevens compatibel met het krachtigere FLIR Reporter. De FLIR i3 is uitzonderlijk gebruiksvriendelijk. U hoeft alleen maar de camera te richten, een warmtebeeld vast te leggen en afwijkingen in het gebouw te detecteren.

Tags: wonen AE isolatie isoleren warmtebeeldcamera gebouweninspectie warmte verwarming warmtebron warmtebronnen FLIR Systems Flir 13 camera Bouwbeurs 2011

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent