wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  domotica  /   axolute-schakelmateriaal

Axolute schakelmateriaal

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Oneindige mogelijkheden met Axolute schakelmateriaal van BTicino.

BTicino Axolute schakelmateriaal

Het nieuwe BTicino Axolute schakelmateriaal biedt ergonomische en innovatieve oplossingen, die bijdragen aan comfort, stijl en identiteit. Met de ruime keuze aan materialen, kleuren en uitvoeringen zorgen de talloze afwerkingen voor een ware harmonie met het interieur van je woning. Assertieve, strakke rechthoeken vormen hierbij een zuiver essentieel ontwerp voor iedereen die de voorkeur geeft aan een rationele blik en pure materialen. Superieur in technologie, verfijning en design. Bekijk www.axolute.nl voor meer informatie.

Oneindige mogelijkheden met Axolute schakelmateriaal

Axolute schakelmateriaal is de perfecte combinatie van een voortreffelijk design en esthetische keuzemogelijkheden en komt zo tegemoet aan verschillende wensen en behoeften. Het maakt een bijna oneindige reeks ontwerpvarianten mogelijk. Axolute is de beste keuze voor alle opvallende interieurs en woonomgevingen. Dankzij de verschillende afwerkingen is Axolute absoluut geschikt voor verschillende smaken. Tevens zijn alle afdekramen toe te passen op het My Home domotica systeem van BTicino.

Video station Axolute schakelmateriaal

Axolute Whice & Nighter zijn de prachtige video stations van BTicino met een monochrome afwerking uit glas. De zuiverheid van het glas, de communicatieve sterkte van de LED's en de aanraaktechnologie zijn de kenmerkende elementen, zowel van de Whice als van de Nighter bedieningselementen. De nieuwste Nighter & Whice bedieningen veranderen definitief de manier waarop schakelaars in het algemeen ontworpen worden. Met normale aanraking van de LED's kan het licht aan of uit gezet worden, of kunnen enkele andere domotica functies geactiveerd worden.

De bedieningen van Nighter en Whice schakelmateriaal kunnen gekozen worden als alternatief voor de traditionele BTicino My Home domotica knoppen om diverse functies te beheren: van het schakelen van het licht tot o.a. scenarioselectie en geluiddistributie. Axolute Nighter en Whice worden aangevuld met specifieke afdekramen voor elke lichtschakelaar in je woning, met het oog op een volledig esthetische afstemming op de video stations en digitale bedieningen. De bedieningselementen kunnen ook gebruikt worden om traditionele schakelaars op te fleuren in plaats van de Axolute afdekplaten.

De witte afdekramen zijn van wit glas, met een wit binnenkader om overeen te stemmen met de kleuren van de mechanismen. Terwijl de Nighter afdekramen gemaakt zijn van zwart glas met een zwart binnenkader om bij de mechanismen in antraciet te passen.

BTicino My Home domotica: maak het leven eenvoudiger!

Meer van : Legrand Nederland B.V.

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent