wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  deuren  /   norhtgo-deuren

Norhtgo Deuren

Standaard al bijzonder!

  • Fotocollectie

Wie kiest voor Norhtgo, weet zich verzekerd van de top in designdeuren. Norhtgo (met ht!) is een Hollands kwaliteitsproduct dat in de eigen fabriek wordt ontworpen en vervaardigd met de grootst mogelijke aandacht.

Norhtgo - de middeleeuwse benaming voor onze oorspronkelijke vestigingsplaats Noordwijk - is sinds 1924 actief op het gebied van houtbewerking. Norhtgo-deuren worden handmatig vervaardigd in de Norhtgo-fabriek. Het assortiment omvat circa 200 basismodellen: voordeuren, achterdeuren, binnendeuren, garagedeuren en poortdeuren. Eventueel is het mogelijk aanpassingen te laten doorvoeren op de basismodellen. Uitgevoerd in massief hout of als samengestelde, vlakke deur. Bovendien is het mogelijk aanpassingen te laten doorvoeren op één van de basismodellen - binnen de technische mogelijkheden. Bijvoorbeeld als u een specifieke smaak hebt of als u écht iets unieks aan uw huis wilt toevoegen. Daarnaast bieden wij je bij de meeste deuren uit ons assortiment een ruime keuze in profileringen, de draairichting, het beslag en de beglazing. Kies je voor een aanpassing op één van de basismodellen, dan bespreken wij graag de mogelijkheden met je.

www.nohrtgo.nl.nl

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: wonen deuren kozijnen dakkapellen deur binnendeur buitendeur norhtgo voordeur garagedeur achterdeur poort poortdeur

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent