wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  deuren  /   lijndeuren-van-arne-en-bodil

Lijndeuren van Arne & Bodil

Een groot deel van de Nederlanders kent nog de situatie waarin ze thuis een dichte vlakke deur hebben. Er wordt gedacht dat het veel geld en tijd kost om een binnendeur te vervangen. Arne & Bodil biedt de oplossing.

Een groot deel van de Nederlanders kent nog de situatie waarin ze thuis een dichte vlakke deur hebben. Er wordt gedacht dat het veel geld en tijd kost om een binnendeur te vervangen. Arne & Bodil biedt de oplossing.

Het was nog nooit zo gemakkelijk, snel, eenvoudig én betaalbaar om in een korte tijd je interieur te restylen met een lijndeur van Arne & Bodil. De lijndeuren zijn exclusief verkrijgbaar bij KARWEI.

 

Iedereen kent ze wel, de vlakke dichte opdekdeur. Weinig vernieuwend en spannend. Wat veel mensen niet weten is dat je binnen een handomdraai je interieur kunt voorzien van een restyling. Met de kant-en-klare lijndeuren van Arne & Bodil is een prachtig en snel resultaat zichtbaar. De lijndeuren zijn voorzien van een Nemef slot en benodigde boringen, waardoor ze meteen af te hangen zijn op de gewenste plaats. Lijndeuren zijn deuren die voorzien zijn van mooie strakke groeven in bepaalde designs.

De lijndeuren van Arne & Bodil zijn verkrijgbaar in fraaie designs tegen een zeer betaalbare prijs. Er zijn verschillende designs in lijndeuren voor iedere stijl. De lijndeuren worden perfect afgewerkt dankzij de CristalCoat. CristalCoat is extreem krasvast en ongevoelig voor verkleuring. Ook denkt Arne & Bodil aan het milieu door geen gebruik te maken van schadelijke stoffen. Hierdoor is er geen uitstoot van CO2.

 

Heb je al zin gekregen in in een restyling met een lijndeur van Arne & Bodil? Breng dan een bezoek aan de website www.anderedeur.nl of kom langs bij een van de KARWEI vestigingen. 

Publicatiedatum: 21 oktober 2010

Tags: wonen bouwen verbouwen deur deuren binnendeur binnendeuren Arne & Bodil Svedex Karwei lijndeur lijndeuren opdek opdekdeur opdekdeuren

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent