wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  zonwering  /   uitvalscherm-Desire

Uitvalscherm Desire

  • Fotocollectie

Met een uitvalscherm van Desire kun je ook binnenshuis genieten van zonnig weer.

Uitvalscherm Desire

Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van jouw woning, maar schep vooral binnen een aangenaam klimaat.In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. Je kunt een keuze maken uit verschillende typen uitvalschermen, armen en overige opties. Met de kleur van het doek geeft je het geheel een persoonlijk tintje.

Casette uitvalscherm

Open model:
Het cassette scherm is het instapmodel met een uitstekende prijs - kwaliteit verhouding. Geschikt voor kleinere breedtes tot 350 cm.

Carre uitvalscherm

Half gesloten model:

Het meest verkochte uitvalscherm van Nederland. In dit scherm gaat een moderne vormgeving gepaard met authentieke kwaliteit. De vormgeving draagd zorg voor een goede bescherming van het doek dat in opgerolde toestand geheel opgeborgen is in de gesloten kast.

 

50/80 uitvalscherm

Open model:

Dit uitvalscherm is de klassieker onder de zonneschermen. Met de ronde voorlijst en de slanke kapsteunen als kenmerk kiest u voor vertrouwde degelijkheid. Met bediening, armen en dessin naar keuze stelt u uw eigen scherm samen.

 

65/110 uitvalscherm

Open model:

Dit is de grote broer van de 50/80. Het heeft dezelfde vormgeving maar is door de grotere omvang meer geschikt voor grotere breedtes en uitvallen.

 

Kreta uitvalscherm

Gesloten model:

Een nieuwe lijn voor uitvalschermen, in een gedurfd maar toch tijdloos design. De gesloten cassette waarin doek perfect opgeborgen wordt zorgt voor een optimale bescherming van het doek en geeft een exclusieve uitstraling aan uw pand.

Meer van : Desire Zonwering

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent