wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  vijver  /   trendy-pond-mini-vijver-velda

Trendy Pond mini-vijver Velda

Plantenbak maakt plaats voor mini-vijver Trendy Pond Velda

Trendy Pond mini-vijver Velda. Plantenbak maakt plaats voor mini-vijver Trendy Pond Velda.

Potgrond hebben we dit jaar niet nodig. Alles draait om water. Kleurrijke mini-vijvers worden namelijk dé trend van 2013. De plantenbak is passé en de Viooltjes, Dahlia's en Begonia's moeten dit jaar plaats maken voor waterplanten of zelfs visjes. Met de Trendy Pond van Velda, een mini-vijver gemaakt van super stevig textiel, frist elke tuin, balkon of woonkamer helemaal op.

De mini-vijver, die verkrijgbaar is in lime, paars, oranje, grijs en zwart, zet je gewoon neer waar je wilt. Bovendien is de Trendy Pond van Velda supermakkelijk te onderhouden. Om het water helder en gezond te houden zit bij iedere mini-vijver een verpakking Aqua Clear.Vijvers zijn het nieuwe groen. De spiegeling van water met waterplanten wordt door veel mensen als zeer rustgevend ervaren. Maar een echte vijver in de tuin laten graven, gaat menigeen toch een stap te ver. De Trendy Pond biedt in dit geval uitkomst.

De mini-vijver, die verkrijgbaar is in lime, paars, oranje, grijs en zwart, zet je gewoon neer waar je wilt. Bovendien is de Trendy Pond super makkelijk te onderhouden. Om het water helder en gezond te houden zit bij iedere mini-vijver een verpakking Aqua Clear. Door hiervan iedere twee weken één dopje aan het water toe te voegen, blijft dit helder en blijven ook de visjes in goede conditie. Daarnaast is het aan te raden om de Trendy Pond te voorzien van zuurstofplanten. Zij houden het water eveneens helder en algenvrij.

De trendy mini-vijver is echt een musthave voor zowel binnen- als buitenshuis. Gemaakt van stevig textiel aan de buitenzijde en binnenin voorzien van vijverfolie. Vooral gevuld met moerasplanten is de kleurrijke vijverzak, met een doorsnede van 50 cm, zeer sfeervol. Maar ook de combinatie van meerdere Trendy Ponds bij elkaar geeft een geweldig effect. Volop genieten dus in een eigen hippe groene oase!

Advies verkoopprijs: € 39,95.

Kijk voor meer informatie op: www.velda.nl

Publicatiedatum: 17 januari 2013Tags: vijver mini-vijver trendy pond velda vijver mini-vijvers

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent