wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinverlichting  /   buitenverlichting-aanleggen-met-2-linkerhanden-en-zonder-hoofdbrekers;-garden-lights-beter-veilig

Buitenverlichting aanleggen met 2 linkerhanden en zonder hoofdbrekers; Garden Lights, beter veilig

Tuin, balkon en terras zijn op vrije momenten ‘the place to be’. Heerlijk eten, lezen en luieren in de openlucht. Dat is het ware leven. En omdat in de buitenkamer steeds meer wordt geleefd worden verlichtingseisen divers.

Tuin, balkon en terras zijn op vrije momenten ‘the place to be’. Heerlijk eten, lezen en luieren in de openlucht. Dat is het ware leven. En omdat in de buitenkamer steeds meer wordt geleefd worden verlichtingseisen divers.

Lekker lezen onder de lamp, planten en objecten feeëriek verlicht en paden met helder schijnsel aangeduid. Voor het gemak ook nog even een wandlamp bij de deur en dan blijkt het heerlijk toeven in de zomerse tuin terwijl op minder mooie avonden de woonkamer optisch met de verlichte tuin wordt verlengd.

 

Letterlijk licht in de duisternis komt er anno 2011 met Garden Lights. Wie weet welk licht waar moet kan meteen aan de slag. Want Garden Lights staat voor een brede collectie buitenverlichting die heel simpel, plug&play is aan te leggen. Lampen kiezen, de snoeren met stekker in de hoofdkabel steken, waterdichte schroefdop met de hand aandraaien en klaar is Kees. Het systeem verbindt elke lamp met de volgende waarbij aan het eind van de kabel een transformator de stroom omzet in 12 volt. Het enige dat nog moet gebeuren is het overeind zetten van de lampen. Het systeem is ontworpen voor iedereen die niet eerst uren een gebruiksaanwijzing wil lezen en bovendien twee linkerhanden heeft. Wel handig? Dan toch nog altijd fijn om niet uren bezig te zijn. De lampen worden tenslotte aangelegd om bij te relaxen.

Garden Lights geeft op de website duidelijk uitleg over verschillende lampen en de specifieke toepassingen. Zo is er een serie spots, bedoeld om struiken, bomen en objecten aan te lichten, zijn er uplights om verlichting in de grond te verzinken en een collectie speciale onderwater spots. Letterlijk om gezien te worden is er een serie staande lampen en wandarmaturen in stijl variërend van strak roestvrij staal tot nostalgisch aandoende modellen. Bij diverse lampen is er keus uit halogeenlampen, gloeilampen en LEDs. En wie echt op chic wil kiest voor het terras een echte Tuli, de staande schemerlamp voor buiten (www.tuli.nl). Garden Lights heeft het. Met een voorbeeldtuin op de website en de aanwijzingen bij de diverse lampen kan iedereen aan de slag om een eigen lichtplan te maken.

Advies verkoopprijs: vanaf € 13,25 tot € 99,00
Verkoop- en productinfo: Techmar B.V., tel: +31 (0) 53.434.45.17 of kijk op www.garden-lights.nl.

Publicatiedatum: 1 november 2010

Tags: wonen tuin tuinen tuinverlichting buitenverlichting Garden Lights Techmar balkon terras verlichting Tuli schemerlamp tuinspot tuinspots

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent