wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinontwerp  /   een-oase-in-achtertuin-uniek-als-de-natuur-zelf

Een oase in achtertuin, uniek als de natuur zelf

De eigen tuin verandert steeds meer in een vakantiebestemming. Waar vakantie niet elke dag of zelfs elk jaar haalbaar blijkt, is de tuin de ideale rustplek.

De eigen tuin verandert steeds meer in een vakantiebestemming. Waar vakantie niet elke dag of zelfs elk jaar haalbaar blijkt, is de tuin de ideale rustplek.

Geen puur Hollandse taferelen meer, maar tuinen die doen denken aan de warme landen waar fantasie en realiteit mixen. Good Scents komt met waterpartijen die doen verlangen naar exotische locaties.

 

Stenen gecombineerd met verweerd ogend hout geven een natuurlijk gevoel terwijl het klaterende water de rest doet. Slim geplaatste ledlichten geven een mystieke sfeer, vooral in het donker. Alles muisstil, enkel het geluid van stromend water en vol zicht op de verlichte waterpartij.

Van rotstuin, naar bostuin tot aan ?verlichte? Yoga tuin. Good Scents geeft elke tuin net even dat beetje extra. Vervoer van zware takken en dito stenen is in de meeste tuinen niet praktisch, vandaar dat hier gekozen is voor Polyresin hars en steenpoeder. Niet van echt te onderscheiden en een stuk lichter. Doordat elk stuk handbeschilderd is, zijn ze nauwelijks van echt te onderscheiden. Uniek zoals de natuur zelf.

Een brede stroom vallend naar beneden of een enkel stroompje sijpelend tussen de takken door. Alles is mogelijk. Handig en sfeervol zijn ook de accessoires. Door het toevoegen van de rotsachtige plantenpotten gevuld met rotsplantjes, siergrassen, kaktussen en/of bonsaiboompjes, maakt men van elke tuin eenvoudig een ware oase.

Advies verkoopprijs: Whitewater Falls ? 365,-.
Verkoop- en productinfo: www.goodscents.nl.

Publicatiedatum: 25 januari 2010

Tags: wonen tuin tuinen water Good Scents Whitewater Falls vijver

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent