wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinomheining-hekwerk  /   anthracite-bij-betafence-een-kijk-op-de-hedendaagse-woonomgeving

Anthracite bij Betafence: een kijk op de hedendaagse woonomgeving

De tuin is een verlengstuk van de hedendaagse woning. Het spreekt voor zich dat ook de omheining mee evolueert met actuele woon- en architectuurtrends. Betafence heeft dat goed begrepen.

De tuin is een verlengstuk van de hedendaagse woning. Het spreekt voor zich dat ook de omheining mee evolueert met actuele woon- en architectuurtrends. Betafence heeft dat goed begrepen.

'Antrachic' is de verzamelnaam voor alle stijlvolle omheiningen in antracietgrijs, nu gebundeld in een overzichtelijke folder!

De tuin in stijl

Met 'Antrachic' kiest u voor een moderne combinatie van afscherming en stijlvol wonen. Het elegante antracietgrijs geeft net dat ietsje meer cachet aan de omheining en past perfect bij hedendaagse bouwmaterialen. Zowel de klassieke paneelafsluiting Bekafor Classic, het decoratieve paneelafrasteringssysteem Bekafor Prestige als Pantanet Family, de afrastering uit geplastificeerd gelast gaas op rollen, worden voortaan aangeboden in antracietgrijs. En uiteraard zijn ook de poorten, palen en toebehoren beschikbaar in dezelfde tint. Deze innovatie speelt trouwens in op de resultaten van de enquête die Betafence hield in tal van winkelpunten en waarbij maar liefst 59% van de bevraagde consumenten de voorkeur gaf aan antracietgrijs voor de omheining.

De omheining vlot geplaatst

De Pantanet- en Bekafor-systemen die in de Antrachic-folder op een rijtje worden gezet, munten uit in gebruiksvriendelijkheid.
Voor een vlotte montage volstaat het om de installatiegids te raadplegen of even te surfen naar de vernieuwde Betafence-website (www.betafence.com) en er de handige montagefilmpjes te bekijken.

Over Betafence

Betafence (www.betafence.com) is wereldmarktleider in omheiningen, toegangscontrole en detectiesystemen.
Betafence biedt oplossingen voor de perimetrische beveiliging van industriële en openbare gebouwen, gevoelige sites evenals private tuinen en landbouw. Betafence levert ook gelaste draadproducten voor diverse industriële toepassingen.
Betafence telt 2000 medewerkers en heeft een zakencijfer van 500 miljoen euro (2008). De onderneming heeft 13 productievestigingen in 11 landen met haar hoofdzetel in België. Verkoopskantoren zijn actief in de hele wereld.

Publicatiedatum: 24 april 2009

Tags: wonen tuin tuinomheining Betafence Anthracite omheining afscheiding tuinafscheiding grijs AE buitenruimte

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent