wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinmeubelen  /   tuintextiel-van-2lif

Tuintextiel van 2LIF

2LIF voorjaarsmode voor op tafel: it’s all-in the mix.

  • Fotocollectie

Kussens om te kussen. Lopers en kleden om je tuintafel aan te kleden. 2LIF is een compleet textielconcept om het buiten net zo gezellig te maken als binnen. Mix & Match de nieuwste voorjaarsmode voor op tafel. Drie dessins in dezelfde vier kleurgroepen kunnen onderling dus altijd gecombineerd worden. Gewoon doen!

Textiel is een trend op zich. Dat geldt voor binnen, maar óók voor buiten. Ook hier willen we het natuurlijk gezellig maken, met kussentjes, stoelkussens, poefjes en bijpassende tafellopers en -kleden.

Tuintextiel van 2LIF.

Retro

In de nieuwste voorjaars- en zomercollectie van 2LIF vinden we drie dessins: Luna, Mila en Nandine. Waar Luna en Mila wat subtieler van dessins zijn met blokjes en sterretjes, is het bollenpatroon Nandine uitgesproken retro. Op sommige items, zoals de tweezijdige kussens, zijn Luna en Mila al gecombineerd. Maar ook met Nandine kan er eindeloos gemixed en gematched worden. De clou zit ‘m er namelijk in dat de kleurencombinaties per dessin allemaal hetzelfde zijn.

Kleuren kiezen

De tuin- en tafelaccessoires van 2LIF zijn er in vier actuele kleurgroepen: het vrolijke rozerood, het ingetogen grijs-taupe, het zachte paars-lila en het uitgesproken retropalet van groen-turquoise-oker. Geef je tuinkriebels álle ruimte en combineer dessins en kleuren tot een gezellig aangeklede tuin met een persoonlijk accent. Kussens, tafelkleden en stoelkussens; alles is onderling op elkaar afgestemd. Combineren is kinderspel.

Tuintextiel van 2LIF.

Zonnig cadeau

De toegepaste stoffen hebben een waterafstotende coating, zijn UV-bestendig en makkelijk te reinigen. Een buitje? Knoeiboel? Even een doekje erover en het is weer klaar. Nóg een pluspunt: 2LIF outdoor textiel is ook nog eens heel betaalbaar. En daarom dus ook leuk om als cadeau mee te nemen naar een barbecue of tuinfeest. Ook is het goed te weten dat 2LIF waarde haar producten milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord produceren. De producten zijn verkrijgbaar bij de betere tuincentra.

Advies verkoopprijs: Kussen (47 x 47 cm) inclusief vulling € 14,95 per stuk, tafelloper 42x145 cm € 12,95, tafelkleed 140 x 170 cm / 140 cm x 240 cm € 24,95 /29,95, poef 39,95.

Meer informatie: www.2lif.nl

Publicatiedatum: 19 februari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: 2lif tuinkussen tafelkleed kussen tuintextiel tafelloper tuinaccessoire tuinaccessoires

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent