wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinmeubelen  /   modena-loungeset

Modena loungeset

De praktische oplossing voor het opbergen van uw loungemeubel kussens!

De praktische oplossing voor het opbergen van uw loungemeubel kussens!

De Modena loungeset is een zeer complete set, hij wordt geleverd inclusief kussens. Wat deze set zo uniek maakt is dat de kussens eenvoudig in de meubel opgeborgen kan worden. Door middel van schuifladen en het openslaan van de tafel, bergt u alle kussens snel en droog op. Deze set bestaat uit een bank, 2 fauteuils en een tafel. Hij is gemaakt in de trendy kleuren macchiato en de kussens zijn latte. Deze set heeft op de Spoga 2010 de Innovatieprijs gewonnen. Het frame van de set is van aluminium en bespannen met Adaya kunststof vlechtwerk. Het Adaya draad is UV-bestendig en vormvast. Door het aluminium frame is de set zeer licht van gewicht en uiterst duurzaam.

 

Garden Impressions is een producent van hoogwaardig tuinmeubilair. Wij zijn een Nederlands merk dat al jaren garant staat voor kwalitatieve meubelen die naadloos aansluiten bij de laatste trends. Niet voor niets zijn wij marktleider in ons segment. Als het gaat om tuinmeubelen stelt de gebruiker hoge eisen aan design, kwaliteit, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Wij ontwikkelen en vernieuwen complete concepten die niet alleen aansluiten op bovenstaande wensen en eisen, maar deze zelfs overtreffen. Natuurlijk geven wij op al onze producten twee jaar of meer garantie.

Meer informatie: www.gardenimpressions.nl

Publicatiedatum: 19 november 2010

Tags: wonen tuin modena loungeset lounge kussen loungemeubel adaya garden impressions adaya kunststof vlechtwerk tuinmeubilair meubel tuinmeubel

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent