wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinmeubelen  /   ayana-outdoor-tuinmeubilair-sawa

Ayana Outdoor tuinmeubilair SAWA

Ayana Outdoor SAWA: mooi modulair, mooi tijdloos en mooi comfortabel. Een stijlvolle set met zachte zit.

  • Fotocollectie

Ook dit tuinseizoen zijn modulaire loungesets dé grote trend. Punt is alleen dat veel van die loungesets helemaal niet zo lekker zitten als ze eruit zien. De kussens zijn vaak te laag en dun, of gewoon te hard. Het antwoord van het Nederlandse designlabel Ayana Outdoor is simpel: hun nieuwste loungeset SAWA is voorzien van dikke, fluffy kussens. Waar je heerlijk in wegzakt én makkelijk uit op staat. SAWA is een modulair programma, zodat het past in elke tuin: van grote (hoek)bank tot enkele zit, of fijne chaise longue met los (tussen)tafeltje. Loungeset SAWA: een zittenblijver om voor thuis te komen!

De modulaire loungeset SAWA ziet er uitnodigend uit, met z’n lekkere dikke, stoere kussens. Het zijn fluffy kussens met een zacht zitcomfort waar je heerlijk in wegzakt. En ook makkelijk weer uit op staat. De kussens zijn uiteraard gemaakt van een weerbestendige stof, Copacabana, verkrijgbaar in twee actuele trendkleuren. Lekker grof geweven en afgewerkt met een stevige piping, die het stoere karakter van SAWA onderstreept. De vulling is gemaakt van quick dry foam. Zo is SAWA waterafstotend én zelfdrogend en hoeven de kussens echt niet bij elk (dreigend) buitje naar binnen gesleept worden. Ideaal!

Ayana Outdoor tuinmeubel SAWA.

Compleet concept

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? SAWA van Ayana Outdoor is een modulaire set, bestaande uit twee verschillende modules: een standaardmodule en een hoekmodule. Beiden bestaan uit een onderstel met een zit- en rugkussen. Daarbij heeft de standaardmodule vier rechte rugelementen en de hoekmodule 2x vier van die staande elementen. Zo kan van de hoekmodule zowel een ‘dichte’ bank worden gemaakt, als een fijne chaise longue, waarbij alleen links of rechts een rug gemaakt wordt en de andere kant open blijft. Voorzien van alleen een zitkussen, of zelfs helemaal zonder zitkussen en dan geschikt is als praktisch (tussen)tafeltje. SAWA is een compleet concept voor grote én kleine tuinen: van royale (hoek)bank tot enkele fauteuil, van chaise longue tot handig (tussen)tafeltje.

 Ayana Outdoor tuinmeubel SAWA.

Tijdloos teak

Het onderstel én de rugelementen van SAWA zijn er naar keuze in teakhout of aluminium. Teakhout is favoriet als houtsoort voor buiten, omdat het heel goed bestand is tegen weer en wind; ook zónder dat het onderhouden wordt. Dan vergrijst het hout al gauw, wat natuurlijk niets af doet aan de stoere looks of kwaliteit. In aluminium is er keuze uit dé twee trendkleuren voor 2014: white en silver grey. Al met al een buitengewone tuincollectie die zalig zitten combineert met duurzaam design.

Adviesverkoopprijzen SAWA collectie: standaardmodule met 2 kussens en 4 rugleuningen € 995,-, hoekmodule met 2 kussens en 2 x 4 staanders € 1260,-.

Meer informatie: www.ayanaoutdoor.nl

Publicatiedatum: 5 februari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: ayana outdoor sawa tuinmeubel tuinkussen tuinmeubilair loungeset

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent