wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinmeubelen  /   modulaire-lounge-set

Modulaire Lounge Set

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

De meest opvallende karakteristieken van de Cima lounge collectie, ontworpen door Hendrik Steenbakkers en geïntroduceerd in 2008, zijn het minimalistische design, de rechthoekige vormen en de schijnbaar zwevende zittingen en tafelbladen in de roestvrijstalen, poedercoat of teak frames. De verschillende meubels uit de Cima Lounge collectie kunnen modulair worden gecombineerd tot een persoonlijke configuratie. De minimalistische lijnen en het extreme comfort blijven dankzij slim design behouden.

Met de Lounge-connector is het nu mogelijk om de Poltrona Lounge en Banca Lounge te koppelen tot een grote bank. Als deze samenstelling dan weer gecombineerd wordt met de Piecera Lounge of Siësta Lounge ontstaat er een L-vormige opstelling.

Om een comfortabele zithoek samen te stellen, kan met het hoek-element Esquina Lounge koppelen aan de Banca Lounge en/of de Poltrona Lounge. Om de hele loungeset compleet te maken, kan men kiezen uit de diverse varianten van de tafels Mesita Lounge en Tabla Lounge.Voor de frames en onderstellen heeft men de keuze uit een rvs, poedercoat en teak uitvoering.

De bijpassende kussens zijn beschikbaar in zowel een stoffen als kunst-lederen uitvoering, in dezelfde kleuren als de zitting; wit, zwart en cendre (taupe). Dankzij het modulaire systeem en de diverse uitvoeringen van de kussens kunt u een loungeset creëren die past bij uw eigen stijl en wensen.

Meer van : FueraDentro

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent