wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinhaard  /   de-mooiste-vuurkorven

De mooiste vuurkorven

Je hebt een tuin en natuurlijk wil je hiervan genieten, maar niet alleen in de zomermaanden wanneer het tot in de late uurtjes warm blijft.

  • Fotocollectie

Genieten in de tuin wil je eigenlijk elk moment van het jaar kunnen doen. Een mooie vuurkorf maakt het mogelijk om gezellig met vrienden, familie of gezin in de tuin te zitten, ook wanneer het wat kouder is en de zon niet meer schijnt. Ideaal voor in de koudere maanden!

Een vuurkorf kent een aantal mooie voordelen:

- In diverse maten en uitvoeringen verkrijgbaar
- Roestvrij staal
- Bestand tegen hoge temperaturen
- Ideaal voor als je wat minder ruimte op uw terras of in de tuin hebt

Maak het warm en gezellig

Dankzij de grote opening in een vuurkorf, komt er aan alle kanten warmte vrij en zijn de warme, mooie vlammen vanuit alle kanten te zien. Bij Tuinhaardengigant.nl vind je de mooiste vuurkorven. Hier staat kwaliteit hoog in het vaandel en dit is zeker terug te vinden in de producten zoals een vuurkorf. Deze zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal, waardoor ze bestand zijn tegen al het weer en wind. Ze gaan jaren mee, dus jarenlang veel plezier. De vuurkorven worden in Nederland steeds populairder, omdat ze zorg dragen voor gezelligheid en meer warmte in koude ruimtes. Het vlammenspel geeft een ruimte een aangename warmte en sfeer.

Geniet van je tuin of terras

Een tuin of terras heb je niet voor niets. Je moet er elk moment van het jaar van kunnen genieten. Anders kan je net zo goed in een appartement gaan wonen met een balkonnetje. Ook heel gezellig natuurlijk! Maar echt genieten van je tuin of terras doe je met vuurkorven. Hierdoor kan je altijd genieten van het buitenleven en je avond gemakkelijk verlengen. Je hoeft geen moment in de kou te zitten. Vooral 's avonds kun je volop genieten, met familie en/of vrienden.

Tags: vuurkorf vuurkorven tuin tuinen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent