wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  buiten-koken  /   stoken-roken-en-koken-barbecue-anders

Stoken, roken en koken: barbecue anders

Stoken, roken en koken: barbecue anders met Barbecook.

Stoken, roken en koken: barbecue anders met Barbecook.

Houtskool- en gasbarbecues zijn in Nederland de meest gebruikte barbecues. De Belgische producent barbecook biedt echter ook alternatieven om buiten te koken. Met bijvoorbeeld een rookoven, zwenkgrill of vuurschaal kun je ook smakelijke gerechten bereiden. Het is net even anders maar wel zeer sfeervol.

Rookoven

Het roken van eten is één van de zuiverste kooktechnieken die bestaat. Je hebt geen vet of olie nodig en je krijgt een heerlijke rooksmaak. Gerookt eten kun je bovendien langer bewaren en is de volgende dagen ook nog smakelijk. De rookoven van barbecook is ideaal! Je kunt namelijk op eenvoudige wijze vlees, vis en zelfs kazen koud of warm roken. De rookoven heeft een groot gebruiksgemak doordat het is uitgerust met een ingebouwde thermometer, stevige ophanghaken en praktische zijdeurtjes. De rookoven is verkrijgbaar voor 99 euro.

Kampvuur

Marsmallow roosteren boven een kampvuur wordt in Nederland ook steeds populairder maar met de zwenkgrill van barbecook kun je zelfs complete gerechten bereiden. Je plaatst de driepoot boven het kampvuur en het barbecueën kan beginnen. In de barbecuepan bereid je eenvoudig pizza, paella of groentemixen; soepen, stoofpotjes of glühwein bereid je in de sudderpot. Op het rooster behaal je de heerlijkste grillresultaten. De hoogte van rooster, barbecuepan of sudderpot is eenvoudig aan te passen met de bijgeleverde kettingen. De zwenkgrill is verkrijgbaar vanaf 59 euro en is ook te gebruiken boven een vuurschaal.

Vuurschaal

Zelfs op de mooiste zomerdagen kan het 's avonds toch wat fris aanvoelen. Ideaal is dan de vuurschaal Trendy om er warmpjes bij te zitten. Met enkele houtblokken in de schaal geniet je al snel van een gezellig knapperend vuur. De Trendy vuurschaal is bovendien uitgerust met een grillrooster en dus tegelijkertijd te gebruiken als barbecue. De vuurschaal Trendy is verkrijgbaar voor 99 euro.

Publicatiedatum: 11 april 2011
Meer informatie: www.barbecook.com

Tags: wonen tuin barbecue koken rookoven vuurschaal

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent