wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  buiten-koken  /   barbecook-barbecue-major-chili

Barbecook barbecue Major Chili

Het wordt een hete zomer! De Belgische barbecuespecialist Barbecook introduceert de Major Chili.

  • Fotocollectie

Met deze pittige, vuurrode barbecue begint een passievol feestje extra snel. Ook nieuw: een set accessoires in dezelfde kleur. Laat de zomer maar beginnen!

Vurig

De Major Chili heeft een krachtig en constant vuur dat je eenvoudig onder controle houdt door de regelbare luchttoevoer en een in hoogte verstelbaar rooster. Je kunt extra snel (na ongeveer 15 minuten) gaan grillen door het QuickStart-systeem. Dankzij dit unieke aanmaaksysteem heb je bovendien geen (chemische) aanmaakblokjes meer nodig. Het vuur van de barbecue is zeer eenvoudig te reguleren met de knop aan de buis. Staat de barbecue 'open' dan wordt het vuur krachtiger, door te sluiten wordt het vuur getemperd. Na gebruik is de barbecue eenvoudig schoon te maken.

Barbecook barbecue Major Chili.

Heet

Barbecook introduceert bij de Major Chili ook kookgerei (spatel, vork en tang) in dezelfde vuurrode kleur. Voor het bereiden van een hele kip, pizza of toast gebruik je de Dome. Dat is een warmtereflecterende kap die je eenvoudig op de houtskoolbarbecue bevestigt. Kip gaart rondom en de kaas op je pizza smelt. De hittereflector zorgt voor gelijkmatige garing en in tegenstelling tot een gewoon deksel, houd je dankzij de half open Dome zicht op de vorderingen van de gerechten.

Barbecook accessoires voor de Major Chili barbecue.

Tip: wanneer je de ‘voet’ van de Major Chili vult met water staat deze extra stabiel en worden houtskool en as direct gedoofd mocht de barbecue onverhoopt omvallen.

Verkoopinformatie

De Major Chili (voor 10 personen) is verkrijgbaar voor € 169,- de bijpassende set accessoires (spatel, vork en tang) kost € 29,95. De Dome is verkrijgbaar vanaf € 36,95. Behalve de nieuwe Major Chili zijn er ook houtskoolbarbecues in de kleuren oranje, blauw en groen.

Meer informatie: www.barbecook.com

Publicatiedatum: 4 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: barbecook barbecue major chili buitenkeuken bbq quickstart-systeem

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent