wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  buiten-koken  /   forno-pizza-oven

Forno pizza oven

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Met Morsø Grill Forno pizza-oven bak je heerlijke pizza's én geniet je van de warmte.

Morsø Grill Forno

Het speciale oppervlak van het grillrooster heeft talloze kleine poriën die het vet en aroma's van het vlees absorberen. Een unieke functie die ervoor zorgt dat het vlees gegrild is in zijn eigen sappen.

Deze unieke Morsø Pizza oven wordt vervaardigd van gecoat gietijzer. Je plaatst hout in het midden van deze Morso Pizza oven. Op deze manier breng je de Morsø Pizza oven op temperatuur. Als de Morsø Pizza oven warm genoeg is schuif je het brandende hout naar de zij-en achterkant. Je plaatst je pizza in de Morsø pizza oven. Als je geen pizza meer wenst te bakken, kun je de Morsø Pizza oven verder gebruiken als open tuinhaard.

Morsø Pizza oven

Een echte 'Italiaan', in je eigen achtertuin. Deze unieke Morsø Pizza oven wordt vervaardigd van gecoat gietijzer. Je plaatst hout in het midden van deze Morsø Pizza oven. Op deze manier breng je de Morsø Pizza oven op temperatuur. Als de Morsø Pizza oven warm genoeg is, schuif je het brandende hout naar de zij-en achterkant.

De Morsø Forno is de openhaard die comfort brengt op het terras en tegelijkertijd de mogelijkheid biedt in enkele minuten, knapperige, krokante pizza's en perfect brood te bereiden.

Van binnen is de oven net zo gevormd als een echte Italiaanse steenoven. De brede en lage verbrandingskamer zorgt ervoor dat je een optimale stralingswarmte krijgt en goed plaats hebt om het vuur naar de zijkant te schuiven, wanneer er delicatessen moeten worden klaargemaakt. De oven is gemaakt van sterk, geëmailleerd gietijzer.

Meer van : Morso

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent