wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  bestrating  /   natuursteen-1

Natuursteen

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Sierbestratingtotaalmarkt.nl : bestrating, tegels, natuursteen, tuindecoratie, gebakken sierbestrating, beton bestrating en grind / split voor in de tuin.

Buiten tegels Natuursteen

Sierbestratingtotaalmarkt.nl: bestrating, tegels en natuursteen voor in de tuin.

Sierbestratingtotaalmarkt.nl helpt u bij het maken van de tuin van uw dromen! Uiteraard moet een tuin aansluiten bij uw stijl en de gewenste sfeer en sierbestrating speelt daarbij een belangrijke rol. Wilt u een moderne tuin? Kies van voor grote, donkere siertegels en strakke lijnen, deze zorgen voor een moderne uitstraling. Wilt u optimaal genieten van de ruimte in uw tuin? Zorg dan dat een groot deel van het oppervlak verhard is door middel van gebakken sierbestrating. Houdt u meer van een landelijke en romantische tuin? Neem dan een kijkje in ons assortiment natuursteen sierbestrating. Maak een combinatie van veel planten met mooie sierstenen en (grof) grind, dat geeft uw tuin een warme en gezellige uitstraling.

Naast een uitgebreid assortiment aan beton bestrating heeft Sierbestratingtotaalmarkt.nl ook een ruime keus aan bijvoorbeeld Abbeystones, siertegels, GeoColor siertegels, waalformaat bestrating en trommelstenen. Wilt u echt een apart stukje sierbestrating in uw tuin? Kijk dan ook eens in ons uitgebreide assortiment natuursteen tuindecoratie voor bijvoorbeeld een fontein, brievenbus of prachtige buitenhaard van natuursteen.

Wilt u advies over de aan te leggen tuin of de te kiezen sierbestrating? Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen via 0412 611 080 of info@sierbestratingtotaalmarkt.nl. Onze deskundige adviseurs van Sierbestratingtotaalmarkt.nl helpen u graag verder!

Meer van : Bevers Steencentrum

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent