wonen.nl logo
aanmelden

Meer inspiratie?

Vraag hier gratis brochures aan
en laat je inspireren.

Slaapkamerwinkel

Ben je op zoek naar
een slaapkamerspecialist?

Woonnieuws, trends en winacties in je mailbox?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Slimme en ruimtebesparende opbergmogelijkheden

Ideale tips voor je slaapkamer.

Download gratis de Wonen.nl - app.

En laat je inspireren door onze magazines!

Slapen op water is vernieuwd. Bang voor lekkage, hoge kosten en verschillende voorkeuren van jou en je partner hoeven niet langer een issue te zijn bij de koop van een waterbed. Het waterbed van nu is ergonomisch, hygiënisch en geheel af te stemmen op het lichaam. Het waterbed is een bed waarop je heerlijk slaapt en uitgerust ontwaakt.

Soorten matrassen waterbed

We kennen grofweg drie verschillende typen waterbedden: het tube waterbed, het softside en het hardside waterbed. De tube-watermatras bestaat uit een dunne waterlaag die bovenop een schuimmatras gelegd wordt. Doordat deze dunne waterlaag weinig weegt, kan het meestal eenvoudig op een gewoon bed gelegd worden. De softside matras van een waterbed heeft een omranding die bestaat uit schuim. Zachtheid kan hierdoor op zichzelf staan, maar kan tevens in een ledikant geplaatst worden. Het hardside waterbed is een vinyl watermatras dat men plaatst in een bedombouw.

Temperatuur waterbed

Groot pluspunt van waterbed is dat het water op elke gewenste temperatuur ingesteld kanworden (gemiddeld tussen de 24 en 35 °C). 's Zomers lig je lekker koel in je waterbed en in de winter stap je altijd in een voorverwarmd bed. Dus nooit geen koude voeten meer met een waterbed!

Hygiëne waterbed

Elk onderdeel van het waterbed is te wassen. Hierdoor krijgt stofmijt bijna geen mogelijkheid zich te nestelen. Dit maakt een waterbed ideaal voor mensen die huiveren bij het idee samen met tienduizenden microscopische 'spinnetjes' te gaan slapen én mensen met een allergie.

Kosten waterbed

Afhankelijk van onder meer het type verwarmingselement, de waterinhoud van het waterbed en de ingestelde temperatuur kost het € 80,- per jaar om het bed te verwarmen. Onderhoudskosten van een waterbed liggen rond de € 20,- per jaar. Het laten reinigen van de tijk kost zo'n € 30,- .

Wonen.nl - Slaapkamers: in winkel en als app
NIEUWS

Wonen.nl - Slaapkamers: in winkel en als app

Is je slaapkamer aan een verbouwing toe? Doe inspiratie op met Wonen.nl - Slaapkamers. Verkrijgbaar in de winkel en als app!

Boxspring en waterbed Frieschen populair
NIEUWS

Boxspring en waterbed Frieschen populair

Een ongekend succes: boxspring en waterbed Frieschen. Ze worden op maat gemaakt en binnen 4 weken geleverd.

Waterbed: slapen op water
TIP

Waterbed: slapen op water

Slapen op water is vernieuwd. Bang voor lekkage, hoge kosten en verschillende voorkeuren van jou en je partner hoeven niet langer issues te zijn. De waterbedden van nu zijn ergonomisch, hygi?nisch en geheel af te stemmen op het lichaam.

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent