wonen.nl logo
aanmelden

Meer inspiratie?

Vraag hier gratis brochures aan
en laat je inspireren.

Slaapkamerwinkel

Ben je op zoek naar
een slaapkamerspecialist?

Woonnieuws, trends en winacties in je mailbox?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Vier tips voor een romantische slaapkamer

Lees ze hier.

Download gratis de Wonen.nl - app.

En laat je inspireren door onze magazines!

Met een ruimtebesparend bed creëer je in een handomdraai een comfortabele slaapplaats in elke ruimte. Of je kinderen een logeerpartijtje houden of je zelf een logé krijgt, een ruimtebesparend bed is een praktische toevoeging aan ieder huishouden. Je klapt je ruimtebesparende bed uit, legt er een kussen en dekbed op en je hebt een extra slaapplek voor je gasten.

Eenvoudig op te bergen

Ook is een ruimtebesparend bed eenvoudig weer op te bergen. Zoals de naam als zegt, neemt zo’n bed slechts weinig plek in: zo kun je het goed kwijt in hoeken of ruimtes die je toch niet gebruikt, zoals achter een deur of in een berghok. Zoek je een flexibele oplossing voor als je af en toe gasten te logeren krijgt, kies dan dus voor een ruimtebesparend bed.

Ruimtebesparing in verschillende vormen

Logeerbed, opklapbed, onderschuifbed, uitschuifbed of vouwbed. Enkele treffende benamingen voor een ruimtebesparend bed. Zoals deze benamingen aangeven, is het opberggemak één van de grootste pluspunten van het ruimtebesparende bed. Je hebt altijd een extra bed in huis, zodat je gasten niet op de bank of op een luchtbed hoeven te slapen. Een opklapbed neemt weinig ruimte in. Een zogenaamd onderschuifbed wordt eenvoudig onder het bed geschoven en neemt dus helemaal geen extra ruimte in. Vouwbedden: een vouwbed is gemakkelijk in elkaar te klappen. Vaak is een vouwbed voorzien van wieltjes aan de onderkant, waardoor u het bed eenvoudig kan verplaatsen.

Boxspring

Een ruimtebesparend bed in de vorm van een boxspring helemaal nieuw. Onder de eerste box kun je precies passend de tweede box schuiven. Het onderschuifbed kun je snel tevoorschijn halen. Het komt door een eenvoudig omhoog door een scharnierende frame. Zo heb je in een handomdraai een tweepersoons bed of twee aparte bedden.

Clei Bedbank Doc Sofa Dunk Bed
NIEUWS

Clei Bedbank Doc Sofa Dunk Bed

Het Doc Sofa Dunk Bed van Clei is een ideale bedbank. Binnen een handomdraai heb je tweepersoons stapelbed.

De ALLERleukste en stoerste kinderbedden
TIP

De ALLERleukste en stoerste kinderbedden

Jongens willen een stoer bed voor hun slaapkamer, terwijl kinderbedden voor meisjes vaak juist romantisch en lief moeten zijn.

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent