wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   slaapkamer  /  matras  /   tempsmarttm

TempSmartTM

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

De nieuwe topmatras TempSmartTM van Jensen, gekend om zijn luxueuze boxsprings en Scandinavisch slaapcomfort, regelt zelf het ideale bedklimaat.

 

Productomschrijving

De slaap niet kunnen vatten omdat je het te warm of te koud hebt? Het kan tot uren nachtelijk gewoel leiden... De nieuwe topmatras TempSmartTM van Jensen regelt zelf het ideale bedklimaat. Het resultaat is een aangename, comfortabele nachtrust én een opgewekte ochtend

Met TempSmartTM brengt Jensen een totaal nieuwe topmatras op de markt, met een temperatuurregulerende werking. Het thermostatische systeem compenseert de temperatuurschommelingen die vaak een slechte nachtrust veroorzaken. Deze innovatieve technologie bestaat uit miljoenen microcapsules die zich constant aan de temperatuur van de huid aanpassen. Naargelang de situatie kan TempSmartTM overtollige lichaamswarmte opnemen, opslaan of afstaan. de microcapsules vormen zo een buffer tegen oververhitting en zweten en anderzijds tegen kou en rillen. Met TempSmartTM teken je voor een bedklimaat op maat!

Duurzame latex, gepatenteerde vezels
TempSmart™ heeft een kern van duurzame, milieuvriendelijke latex die optimaal het lucht- en vochttransport regelt. Het latexschuim past zich perfect aan het lichaam aan dankzij zijn elasticiteit en veerkracht, wat ook een optimale ondersteuning van de ruggengraat garandeert.

TempSmart™ combineert de latexkern met stretchstof met dacron Quallofil® allerban®-vezels. Deze gepatenteerde vezels met vier luchtkanalen zorgen voor een uitstekende luchtcirculatie in de matras, terwijl die zijn stevigheid en vorm behoudt. ook remmen ze de ontwikkeling van bacteriën, schimmels en mijt af. Aanbevolen voor mensen met een allergie dus. De hoes is gemakkelijk afneembaar en wasbaar op 40°. Dankzij Soft Touch voelt de topmatras ook extra zacht aan. Zzzalig…

Verkoopprijs: € 880,- (incl. BTW) (90 x 200 cm)

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent