wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   slaapkamer  /  matras  /   supreme-collection

Supreme Collection

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

De Jensen Supreme Collection bestaat uit Jensens bestsellers van alle tijden. De collectie is een voorbeeld van Scandinavisch design en omvat de meest innovatieve producten uit de hele branche.

Jensen Supreme Collection

Trendy stoffen en een tijdloze vormtaal, gecombineerd met kwaliteitsmaterialen hebben Jensen al herhaaldelijk de 'Onderscheiding voor goed design' van de Noorse Designraad bezorgd.

Het verhaal van de Jensen Supreme Collection gaat terug tot 1947. De collectie, die keerbare matrassen, frames, continentale en verstelbare bedden omvat, bestaat uit:
• First, goed ligcomfort voor een aantrekkelijke prijs;
• Diplomat, zachte schouderzone en ingebouwde steun voor de onderrug;
• Ambassador, al ruim 15 jaar aan de top;
• Prestige, extra zachte en lange schouderzone;
• Supreme, het beste van het beste.

De matrassen worden geleverd in diverse graden van stevigheid, al naar gelang de behoefte. Bij de bedden wordt ook een groot assortiment aan poten en accessoires geleverd.

 
 

Optimaal ligcomfort

De producten van Jensen zijn zo geconstrueerd dat ze het lichaam optimale steun en ligcomfort bieden. Steun in de onderrug in combinatie met een zachte schouderzone zorgt voor een totaal nieuwe slaapervaring. Verschillende zonesystemen geven het hele lichaam de juiste steun terwijl u uitrust en slaapt. Jensen Pocket on Pocket Technology in alle lagen zorgt voor groot comfort en een stabiel bed.

Exclusief design en exclusieve stoffen
'De prachtige kleurnuances van de natuur creëren harmonie en rust in de slaapkamer. Daarom is de natuur de voornaamste inspiratie geweest bij de vormgeving van de producten', vertelt Nina Stordalen, Marketing Manager van Jensen. 'De Supreme Collection is het resultaat van ruim 65 jaar ervaring met het produceren van matrassen. Optimaal ligcomfort, in combinatie met modern design en gebruik van exclusieve stoffen heeft geleid tot droomproducten’, aldus Stordalen.
 

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent