wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   slaapkamer  /  matras  /   de-vlijt-bedden-en-slapen-aanpasbaar-yuno-matras

De Vlijt Bedden & Slapen: Aanpasbaar Yuno matras

Uniek slaapsysteem met matras Yuno bij De Vlijt Bedden & Slapen

  • Fotocollectie

Yuno heeft het eerste wetenschappelijke matras gecombineerd met een unieke boxspring. Het slaapsysteem Yuno wordt als eerste geïntroduceerd bij De Vlijt Bedden & Slapen in Heinkenszand in Zeeland. Dit nieuwe bed is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit in Leuven.

De nieuwe matras bestaat uit een basisstuk, dat met behulp van inlegstroken maat specifiek wordt aangepast. Een nieuw en uniek meetsysteem brengt de persoonlijke drukpunten in kaart: die vormen de blauwdruk voor de persoonlijk aangepaste matras. De ideale matras is persoonlijk, de drukpunten verschillen per persoon, de persoonlijke drukpunten vormen de blauwdruk voor een gepersonaliseerde matras. De basismatras wordt dan compleet gemaakt met aparte inlegstroken.

Custom8, dat gespecialiseerd is in biomechanica, ergonomie en metingen, werkte voor Yuno een meetsysteem uit dat, in functie van de lichaamsbouw, aangeeft hoe sterk het lichaam op bepaalde punten in de matras moet zakken dan wel ondersteund moet worden.

Mensen slapen het beste als de wervelkolom in dezelfde positie blijft, zowel bij het liggen als bij het staan. Daarom moet de heup en schouder wat wegzakken, maar wel in de juiste verhouding! Iedereen heeft weer een ander gewicht en lichaamsbouw.

Yuno werkt overigens uitsluitend met natuurlijke en gerecyclede materialen. De Vlijt Bedden & Slapen en Yuno nodigen u uit voor een gratis meting in Heinkenszand. Slapen is en blijft namelijk zeer persoonlijk!

Meer informatie: www.binnenuit.nl/devlijt en www.yuno.be

Publicatiedatum: 2 novemer 2012Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: wonen slaapkamers matras yuno de vlijt bedden slapen binnenuit heinkenszand boxspring custom8 meetsysteem aanpasbaar slaapsysteem matrassen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent