wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   slaapkamer  /  kledingkast  /   hulsta-slaapkamerprogramma-metis-plus

Hülsta slaapkamerprogramma METIS plus

Nieuwe kleuren en pure materialen voor slaapkamerprogramma Hülsta METIS plus.

  • Fotocollectie

Hoogglans kleurvlakken en een verfrissend en vernieuwend uiterlijk: dat is het slaapkamerprogramma METIS plus. Kenmerkend zijn de exclusieve details in de vorm van kwaliteitsleer en chroomglanzende handgrepen. Met nieuwe kleurvlakken, gestoffeerde bedden en een uitgebreid programma bijpassende meubels biedt METIS plus opmerkelijk veel interieuroplossingen.

Aan het bestaande METIS plus programma werden verschillende kleuren en materialen toegevoegd. Toch blijven de hoogglans kleurvlakken bepalend. Naast het glanzende wit en zandkleur omvat het programma nu ook hoogglans-grijs. Fronten en vlakken kunnen daarnaast nu ook worden geaccentueerd met kernnoten en natuureiken.

Nog veelzijdiger Hülsta

De nieuwe bijbehorende meubels en gestoffeerde bedden bieden fascinerende inrichtingsmogelijkheden: staande of hangende commodes en hoekplanken in verschillende afmetingen en uitvoeringen, bieden veel ruimte voor het creëren van creatieve en slimme opbergruimten - in de slaapkamer én daarbuiten. Opvallend zijn twee oplossingsvarianten: consoles, achterwandpanelen van consoles alsook fronten en rompen van commodes zijn leverbaar in hoogglans violet. Kernnoten of natuureiken zorgen voor een fraai en spannend accent bij bepaalde delen van de (hang)commodes, kledingkasten, tussenelementen, schuifdeurkasten en hoekplanken. Het witgelakte interieur van de kasten zorgt voor een elegante touch; de handgrepen kunnen nu ook in glanzend chroom worden geleverd.

Kleurrijke gestoffeerde bedden

De moderne, gestoffeerde bedden uit het METIS plus-programma kunnen individueel worden samengesteld. Speciale accenten worden verkregen met verschillende hoofdborden en bedomrandingen van hout, kwaliteitsleer of één van de vele stoffen. Het METIS plus bed zelf kent ook een aantal nieuwe features: de hoofdborden en nekkussens zijn nu beschikbaar in leer en stof, terwijl de bedomranding niet alleen in hoogglans uitvoering maar ook in kernnoten en natuureiken leverbaar is.

Nog meer individuele designmogelijkheden bieden de nieuwe METIS plus kledingkasten die met hun passe-partouts op stijlvolle wijze indruk maken. Het front met houtaccent vormt een echte eyecatcher voor hang- en schuifdeuren. Een aantal innovatieve features biedt niet alleen meer comfort, maar zorgt er ook voor dat de opbergruimte individueel, praktisch en slim kan worden ingevuld. Voorbeelden hiervan zijn de tussenkast met of zonder glazen gedeelte alsook het fraai vormgegeven TV-meubel dat niets te wensen over laat. Een warme, spannende of frisse atmosfeer krijgt de slaapkamer met de individuele verlichting.

Meer informatie: www.huelsta.nl

Publicatiedatum: 15 juni 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: Hülsta slaapkamerprogramma METIS plus kledingkasten slaapkamer metis plus

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent