wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   slaapkamer  /  dekbedovertrek  /   beddinghouse-bedtextiel-maya

Beddinghouse bedtextiel Maya

Dit voorjaar brengt Beddinghouse een eigentijdse collectie bedtextiel gebaseerd op de laatste fashion- en interieurtrends. Zoals deze Maya collectie.

  • Fotocollectie

De collectie biedt een breed assortiment dekbedovertrekken; van klassieke ruit- en streepmotieven in een eigentijds jasje tot verrassende patchworks en abstract geschilderde dessins. Passend in een diversiteit aan slaapkamer sferen. De collectie is opgebouwd uit 6 kleurgroepen: mintgreen, aquablue, multi, yellow, nude & coral en dé modekleur van dit voorjaar black & white.

Eindeloos kleurgebruik

Een primeur binnen de Beddinghouse collectie is de digitale druktechniek die bij de dessins Shan­non en Maya gebruikt is. Uniek hieraan is dat het kleurgebruik eindeloos is, dit levert dessins op met de prachtigste kleurnuances. Dit bijzondere kleurgebruik blijft niet onopgemerkt. Op Intirio, de vakbeurs voor interieurdecoratie in Gent, heeft Beddinghouse in februari met grote trots de Award voor Huislinnen in ontvangst mogen nemen voor het dessin 'Maya'.

Fleur & Kleur

Bij de lente horen bloemen. In het thema Fleur & Kleur komen de bloemen meer dan ooit naar voren. 'Maya' is zo’n prachtig en opvallend bloemdessin. Fluweelzachte en transparante bloemen zijn op speelse wijze op het dekbedovertrek geplaatst. Door de grootte van de bloemen en het bijzondere kleurgebruik heeft het overtrek een eigentijds karakter. Dekbedovertrek ‘Shannon’ is als een echt schilderij: handgeschilderde kleurvlakken voorzien van duidelijke penseelstreken zorgen voor een bonte, abstracte mix. Zowel Maya als Shannon hebben een koraalrode effen achterzijde en zijn digitaal geprint waardoor de kleuren extra goed tot hun recht komen.

Binnen dit bloementhema is 'Beaumont' een echte blikvanger. De hoogwaardige katoenen stof is zeer fijntjes versierd met etnische handgeschilderde ornamenten en bloemen, gecombineerd met een banenpatroon voor­zien van een grote diversiteit aan motieven. Daarmee is dit dekbedovertrek uniek te noemen. Met het bloemdessin van 'Catlins' komt de zomer in multi-colour de slaapkamer binnen. De bloemen zijn speels op het dek­bedovertrek geplaatst, als een waar bloemenbed. Door het transparante karakter van de bloemen ontstaat een mooie gelaagdheid. 'Portobello' is een ietwat abstracter dessin opgebouwd uit transparante aquarel blokken, die door overlap­ping een heel rijk kleurenpalet vormen.

Meer informatie: www.beddinghouse.nl

Publicatiedatum: 27 april 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: beddinghouse bedtextiel maya dekbedovertrek dekbedovertrekken

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent