wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   slaapkamer  /  bedbodem  /   multi-motion-bedbodem

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Productomschrijving

De bovenlaag van de Multi Motion is afgewerkt met verende latten, mini-pocketveren en visco-elastisch schuim. Hierdoor veert de bedbodem over het hele ligvlak evenveel. De afwezigheid van een harde midden-zone bij een tweepersoonsopstelling verhoogt zowel het slaapcomfort als de drukverdelende eigenschappen. Bovendien worden uw bewegingen onafhankelijk opgevangen. Zo heeft uw partner minder last van uw bewegingen. Ook bent u met de Multi Motion verzekerd van een goede ventilatie en hygiëne tijdens uw slaap. De stoffering van de bedbodem heeft een driedimensionale opengeweven structuur voor een goede lucht- en vochtregulatie tussen het matras en de bodem.

Multi Motion Comfort en Design
De Multi Motion is een designbodem en zo mooi dat deze makkelijk vrijstaand geplaatst kan worden. Dankzij de geringe hoogte van 10 centimeter kan de Multi Motion ook als matrasdrager worden gebruikt in een ledikant.

 

 

Elke dag een weldadige massage
De Multi Motion is optioneel leverbaar met een luxe massage-unit met draadloze afstandsbediening. Zo geniet u elke dag van een weldadige been- en rugmassage!

 

 

 

Nieuw Multi Motion hoofdbord
Nieuw verkrijgbaar voor de Multi Motion is het hoofdbord. Het Multi Motion hoofdbord geeft de Multi Motion opstelling een complete look. Het hoofdbord is in diverse stoffen en kleuren te bestellen.

Speciale actie!
Tot 30 november 2010 krijgt u bij aankoop van een Multi Motion bedbodem de massage-unit gratis! Kom naar de winkel en profiteer van deze geweldige actie!

Impressie

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent