wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   slaapkamer  /  bed  /   gebruik-van-kleur-is-dé-trend-in-de-slaapkamer

Gebruik van kleur is dé trend in de slaapkamer

Laat je slaapkamer kleur bekennen!

  • Fotocollectie

Uit onderzoek is gebleken dat kleur een steeds belangrijkere plaats in de slaapkamer inneemt. Dit werd bevestigd tijdens een bezoek aan Brussel by Night, dé vakbeurs op slaapkamergebied. Zo zien we verschillende kleurcombinaties ontstaan in de slaapkamer. We onderscheiden drie verschillende kleurstijlen: lichte kleuren, natuurlijke kleuren en felle kleuren.

Hemels genieten

Door te kiezen voor zachte materialen, vriendelijke vormen en lichte kleuren waan je je in de zevende hemel. Centraal in deze beleving staan de kleuren blauw, wit en grijs die je het gevoel geven in het wolkendek weg te dromen.

Puur natuur

Maak gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en riet en kies voor kleuren uit de natuur. Groen is een echte kleur uit het buitenleven en een bewezen rustgevende kleur. Deze kleur geeft je slaapkamer een opvallend uiterlijk, maar zal je nachtrust niet verstoren. Is groen te heftig? Bruin en beige geven je kamer ook een natuurlijke uitstraling, zeker in combinatie met een wollen vloerkleed of een kast van steigerhout.

Bron: Vroomshoop.

Fel en flitsend

Geef energie aan je slaapkamer en maak gebruik van alle kleuren van de regenboog. Vrolijk de koele uitstraling van beton, metaal en glas op met neonkleuren. Door het gebruik van knalgeel, felblauw of flitsend paars geef je een hippe draai aan je slaapkamer. Kies voor accessoires zoals lampen, fotolijsten en kussens in de gekste kleuren.

Bron: Auping.

Wonen.nl - Slaapkamers

Dit en meer trends op slaapkamergebied lees je in Wonen.nl - Slaapkamers. Zo hebben we de nieuwste boxsprings, hip bedtextiel en praktische kasten voor je op een rij gezet. Het magazine is, samen met de andere Wonen.nl magazines, gratis te downloaden in de iTunes Store en Google Play Store.

Publicatiedatum: 16 november 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: slaapkamer trend kleur kleurcombinatie magazine

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent