wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   slaapkamer  /  bed  /   de-mulberry-ijzeren-bed

Het Mulberry hemelbed

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Heerlijk wegdromen in uw beschermde hemelbed, dromend van het 'Theehuis aan Mulberrystreet'. Vorstelijk ontbijten in uw prachtige hemelbed geeft u een weldadig gevoel. De resolute belijning van de Mulberry eindigt in sierlijke spiraalwindingen, waardoor het geheel een charmante uitstraling krijgt. Binnenkort in uw slaapkamer?  

Productomschrijving

U kunt dit hemelbed zelf geheel naar eigen stijl aankleden. Zowel traditionele, romantische en stijvolle gordijntjes als artistiek gedrapeerde doeken passen prachtig bij dit hemelbed. Zo past het bed fantastisch in uw eigen stijl.

 

Zo’n prachtig hemelbed is er al vanaf € 745,00* in oud-wit of zwart.

 

Vindt u een hemelbed te overvloedig of extravagant: dit bekoorlijke ontwerp kan ook zonder hemel gebruikt en gekocht worden. Het bed is dan fraai afgewerkt met ronde knoppen. De standaard Mulberry is al leverbaar vanaf € 449,-.

 

 

Gezond slapen  -  mooi bed
We zijn het er allemaal over eens dat je op een goede matras moet slapen om de volgende ochtend verkwikt weer op te staan. Het selecteren van een matras is een heel persoonlijke keuze. De één kiest een enorme boxspring of waterbed, de andere slaapt het liefst op natuurlijk schuim. Daarom zijn alle bedden in hoogte instelbaar op 18, 28 of 38 cm van de vloer. Op de laagste of middenstand is hij perfect voor de boxsprings die van zichzelf al dikker zijn. De hoogste stand biedt mensen met rugklachten of ouderen een comfortabeler instap. Zo kunt u gezond slapen en ontspannen wakker worden in het bed met de vormgeving van uw keuze en passend bij uw interieur.


Keltische Bedden zijn allemaal stevige, piepvrije bedden. Ze zijn gepoedercoat, waarbij de verf op de bedden gebakken wordt. Ze kunnen dus tegen een stootje.


Alle prijzen zijn inclusief BTW en bezorging in Nederland en België.

*Keltische Bedden kan voorlopig nog niet voorzien in bedtextiel en baldakijnen.

Meer van : Keltische Bedden

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent