wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   serre-overkapping  /  terrasoverkapping  /   tuin-verbouwen-neem-een-terrasoverkapping

Tuin verbouwen? Neem een terrasoverkapping

Erger jij je al een tijdje aan je tuin en is de tuin niet meer een plek waar je optimaal kunt genieten? Dan is het misschien tijd om je tuin te verbouwen.

  • Fotocollectie

Het is belangrijk om de dingen aan te pakken waar je niet tevreden over bent. Een opknapbeurt levert je vaak veel voordelen op. Heb je plannen om je tuin onder handen te nemen en ben je op zoek naar inspiratie en tips? Lees dan zeker verder.

Wat is je budget?

Bij elke verbouwing is het belangrijk om de kosten op een rijtje te zetten. Je wilt niet onnodig veel geld uitgeven, maar beheerst met je uitgavenpatroon omgaan. Dat geldt ook voor de tuin. Maak daarom vooraf een financieel plaatje om inzicht te krijgen in de kosten. Vraag meerdere offertes op bij verschillende hoveniers of ga zelf aan de slag met het verbouwen van je tuin.

Start met een tuinontwerp

Een tuinrenovatie begint natuurlijk met een nieuw ontwerp. Welke inrichting heeft jouw voorkeur? Welke beplanting spreekt je aan en hoe zit het met de decoratieve aankleding en verlichting? Door goed na te denken over welk tuinontwerp je het meest aanspreekt, ben je gegarandeerd van ontzettend veel tuinplezier. Uiteraard kun je hiervoor een hovenier of architect inschakelen.

Kom tot rust in je nieuwe tuin

De tuin is natuurlijk de ultieme plek om tot rust te komen na een dag hard werken. Het is daarom belangrijk dat er een of meerdere rustige plekken worden gecreëerd waar je kunt ontspannen. Je kunt zo'n locatie in de tuin op verschillende manieren vormgeven. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een terrasoverkapping. Je zit altijd veilig en droog, maar je kunt toch lekker buiten zitten.

Je tuin opnieuw aankleden

Er zijn natuurlijk ontzettend veel mogelijkheden om je tuin opnieuw aan te kleden. Het helpt om inspiratie op te doen bij een hoveniersbedrijf of tuincentrum. Bovendien zijn er ook online ontzettend veel foto's te bekijken die je helpen bij het maken van je keuzes. Ongetwijfeld lukt het jou om een compleet nieuwe tuin te realiseren dankzij een terrasoverkapping, een nieuw tuinset, mooie beplanting en decoratieve tuinverlichting!

Tags: terrasoverkapping tuin terras terrassen overkapping overkappingen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent