wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   serre-overkapping  /  serre  /   aluminium-serre

Aluminium Serre

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Een serre met openslaande deuren of een grote schuifpui geeft het gevoel dat je heerlijk in de tuin zit.

De beleving van een serre

Want dat is toch wat wij met zijn allen graag willen; binnen genieten van het buitenleven en buiten genieten van het comfort dat we binnen gewend zijn. De grenzen tussen buiten en binnen vervagen. Trends als buitenkeukens, overdekt buiten loungen en wellness in de privacy van de eigen tuin zijn niet meer te stuiten. Ook op het gebied van serres heeft de tijd niet stil gestaan. Serbo neemt u graag mee naar het met daglicht overgoten grensgebied tussen binnen en buiten. Een serre is pure beleving!
 
Bezoek Serbo Serres in NijverdalSchetsen, foto’s en maquettes geven een goed beeld van uw toekomstige serre. Toch is er maar één manier om het effect van een serre echt te ervaren. En dat is een bezoek aan Het serrepark van Nederland. In ons serrepark staan 12 verschillende en compleet ingerichte serres voor u opgesteld. Hier ervaart u wat de ruimtelijke werking van een serre doet met uw woonbeleving. Anders gezegd: wat het ongelofelijke verschil is tussen (bijvoorbeeld) 3 x 5 meter op papier en in werkelijkheid. U beleeft wat het wonen in licht betekent. Zie welke sferen u allemaal kunt creëren. En maak van dichtbij kennis met de kleuren, de materialen, de technische details en de vele tientallen opties en uitvoeringsmogelijkheden voor uw serre.

Kortom: een ervaring die u niet mag missen! Het serrepark van Nederland is maandag van 13.00 tot 17.00uur geopend en van Dinsdag t/m zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Als u vooraf een afspraak maakt, kunnen we alle tijd voor u vrijhouden. Meer informatie over Serbo kunt u vinden op www.serbo.nl.
 

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent