wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   meubels  /  wandkast  /   cabinet-biedt-een-geheugensteuntje

CABINET biedt een geheugensteuntje

Het boodschappenlijstje voor het weekend opschrijven en geen papier bij de hand? Familie bedanken of succes wensen? Een mooie tekening met de kinderen maken? De stijlvolle stift- en krijtdeuren van CABINET bieden hulp.

Het boodschappenlijstje voor het weekend opschrijven en geen papier bij de hand? Familie bedanken of succes wensen? Een mooie tekening met de kinderen maken? De stijlvolle stift- en krijtdeuren van CABINET bieden hulp.

Deze multifunctionele schuifdeuren zijn nieuw in het uitgebreide assortiment van de Duitse producent van luxueuze inbouwkasten CABINET. De nieuwe schuifdeuren zijn bijzonder praktisch voor in de keuken. En in de (kinder) slaapkamer bieden de prachtig matte krijtdeuren of de glanzende stiftdeuren ruimte voor eigen creaties. Daarnaast is het op beide schuifdeurmodellen mogelijk om met magneten notities en uitnodigingen op te hangen.

Op maat

Elke woonsituatie heeft een eigen stijl en vraagt dus om een specifieke oplossing. CABINET maakt alle inbouw- en inloopkasten tot op de millimeter op maat en volledig naar wens, en biedt een uitgebreid assortiment van bijvoorbeeld bamboe- of glasschuifdeuren. Het is ook mogelijk elke deur te behangen of met stof te bekleden. CABINET biedt de nieuwe krijt- en stiftdeuren dan ook aan in diverse stijlvolle kleuren. Uiteraard worden ze geheel op maat gemaakt en geïnstalleerd. Voor meer informatie over de nieuwe schuifdeuren van CABINET: www.mijncabinet.nl.

Publicatiedatum: 9 december 2010

Tags: wonen slaapkamer slaapkamers kast kasten Cabinet inbouwkast inbouw inbouwkasten schuifdeur schuifdeurkast schuifdeurkasten stiftdeur krijtdeur keuken inloopkast inloopkasten

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent