Foto: Tv-meubel-steigerhout

Tv-meubel: ruim apparatuur, snoer en afstandsbediening op

Tv´s zijn tegenwoordig multifunctioneel, maar al dat apparatuur, die snoeren en afstandsbedieningen zijn geen mooi uitzicht om naar te kijken.

Guido van Loon

Een tv-meubel maakt een einde aan die chaos, een tv-meubel biedt je ruimte om al die rommel op te ruimen. Er zijn allerlei tv-meubels in alle stijlen, van klassiek tot modern en in alle prijsklassen. Zo zijn er houten tv-meubels, in teak of eiken voor een klassieke en warme uitstraling. Maar ook een hoogglans of glazen tv-meubel, voor een modern en strak ingericht interieur. De meeste tv-meubels zijn voorzien van planken of lades, zodat je er al je apparatuur en dvd's in kwijt kan. Daarnaast heeft een tv-meubel vaak uitsparingen achterin voor snoeren en kabels. Je hebt de keus uit verschillende afmetingen, stijlen, materialen en kleuren. Of je nu een hoogglans, glas, zwevend, gesloten, houten, met wielen, dressoir, of een tv-meubel voor led-tv zoekt, het kan allemaal.

Tv-meubel Meliconi Ghost Design 2000.

 

Tv-meubels: tv-kast

Tv-meubel, bron: Meerlef.

Tv-kast India - mango meerkleurig

India is een land met veel kleuren. Een beetje van die kleurigheid is overgegaan op lowboard India van het merk Landhaus Classic. Uitgevoerd in koloniaalkleurig bont, heeft dit tv-meubel een mooie vintage uitstraling. Dit tv-meubel past daardoor goed in een landelijk interieur. Een tv-meubel hoeft er niet altijd modern uit te zien. Met dit meerkleurige mangohouten lowboard zit je dan goed. Met haar oorspronkelijke look is dit meubelstuk toch voor alle moderne gemakken uitgerust en kun je er al je apparatuur en kabels makkelijk in kwijt. Zo hoef je vanuit je bankstel niet tegen al die snoeren, kabels en apparatuur aan te kijken.

Kenmerken
– Diepte: 45 cm
– Hoogte: 50 cm
– Breedte: 120 cm
– Massief mangohout
– Met twee lades en twee open vakken
– Bont en speels lowboard in koloniale stijl
– Stabiele houding en robuuste oppervlakken
Tv kast India Mango van Landhaus Classic.

Alphason Iconn ST860-120M

De Iconn lijn past perfect bij de topklasse flatscreens. Prachtig en rijk afgewerkt met een diepe hoogglans lak in het zwart. Deze tv-kast heeft een tijdloos ontwerp, met een uitstraling van klasse en veel ruimte op planken en in de lades. Het model is voorzien van ladefronten met geborsteld aluminium handgrepen. De zwarte glazen plateaus zijn vervaardigd uit gehard kristalglas en geborgd met contrasterende aluminium verbindingen. De Alphason Iconn ST860-120M heeft de volgende afmetingen: hoogte 410 mm, breedte: 1000 mm en diepte: 440 mm.
Tv-meubel Alphason Iconn.

Tv-meubel Preston

Dit tv-rek heeft een modern en tijdloos design met een strakke vormgeving. Het onderstel is gemaakt van verchroomd metaal en de glazen plaat is gemaakt van 8 mm gesatineerd veiligheidsglas. De bovenplaat is gemaakt van van 20 mm eikenhoutkleurig MDF en de onderste plaat van 14 mm eikenhoutkleurig MDF.

Kenmerken
– Diepte: 45 cm
– Hoogte: 70 cm
– Breedte: 70 cm
Tv-meubel Preston van Bellinzona.

Tv-meubel design Gregor

De Gregor tv-kast is gemaakt van sonoma eikenfineer. Deze tv-kast heeft één schuiflade en is ook verkrijgbaar in hoogglans wit. Deze tv-kast heeft een mooi design en is een ware blikvanger in iedere woonkamer.
Gregor tv-meubel, bron: Meubeltop.

Afmetingen
– Diepte: 39 cm
– Hoogte: 46 cm
– Breedte: 120 cm

Gregor tv-meubel, bron: Online Designmeubel.

Tv-dressoir Oriental-teak

Dit prachtige en nostalgische teak houten tv-dressoir zal overal goed staan dankzij zijn neutrale kleurstelling. Het tv-dressoir is crème kleurig met een teak houten bovenkant. Dit ruime tv-dressoir met vier deuren biedt genoeg ruimte voor jouw tv en apparatuur. De afmetingen van dit meubel zijn: 195 x 55 x 50 cm.

Oriental teak meubel, bron: Haco.

Tv meubel glas Adele W

Het tv-meubel Adele W is een product van het merk Helderr. Helderr staat bekend om zijn ruime assortiment van glazen design meubels en de vele mogelijkheden. Het leuke aan deze tv-kast is, is dat je naast deze standaard uitvoering je het meubel zelf ook geheel kunt samenstellen. Wil je dit tv-meubel in een iets andere maat of andere kleur glas? Dat kan! Deze tv-kast is verrijdbaar doordat het meubel op wieltjes staat. Adele W tv-meubel kan maximaal 30 kilo dragen. De afmetingen van dit meubel zijn: breedte: 77 cm, diepte: 45 cm en hoogte: 41 cm.

Adele W, bron: Levaleva.


Tv-meubel: tv-wandmeubel

Wandmeubel, bron: Aktie Wonen.

California – Wandmeubel Nore

Met deze combinatie van wandkasten voel je je meteen thuis. Met Nore wandmeubel laat je zien dat je smaak hebt, dat is evident. Maar er is meer...

Tijdens je eerste indruk ga je makkelijk voorbij aan het feit dat dit wandmeubel, door zijn uitgekiende design en geraffineerde techniek, een enorme hoeveelheid ruimte biedt. De voorkant is een mix van moderne lijnen, het notenhouten motief geeft de kast een luxe uitstraling. Trendy maar toch tijdloos. De vitrine biedt de perfecte mogelijkheden om mooie dingen in ten toon te stellen, hoewel de wandkast van zichzelf ook al een blikvanger van formaat is.

Kenmerken
– Wengé, Baltimore walnotenhout
Hangvitrines:
– Hoogte: 109 cm
– Breedte: 80 cm
– Diepte: 34 cm
Tv-lowboards:
– Hoogte: 37 cm
– Breedte: 135 cm
– Diepte: 47 cm
Wandrekken:
– Hoogte: 26 cm
– Breedte: 110 cm
– Diepte: 19 cm

California wandmeubel Nore.

Wandmeubel Hobro Hoogglans wit

Het Hobro wandmeubel is een lust voor het oog. Dit hoogglans witte tv-wandmeubel heeft een strakke en moderne uitstraling, een echte blikvanger in jouw woonkamer. Dankzij het Hobro wandmeubel is jouw tv mooi omlijst en kunnen al jouw apparatuur er netjes in opgeborgen worden. Het Hobro wandmeubel wordt het middelpunt in jouw woonkamer!

Hobro wandmeubel, bron: Zen Lifestyle.

Afmetingen
– Hoogte: 170 cm
– Breedte: 210 cm
– Diepte: 36 cm

Wandmeubel Hobro, bron: Trendymeubels.

Wandmeubel Long Island

De wandopstelling Long Island is een compleet wandmeubel van maar liefst 225 cm breed en bijna twee meter hoog. Dit meubel biedt niet alleen een fraaie plek voor de tv, maar ook voor diverse apparatuur, dvd's, boeken en nog veel meer. Long Island is vervaardigd uit eiken, welke door de grijze afwerkingen een romantische en moderne uitstraling geeft. Doordat dit meubel met de hand is afgewerkt, heeft de opstelling een authentieke uitstraling; met Long Island haal je iets unieks in huis!

Wandmeubel Long Island, bron: Goossens wonen.

Twin wandmeubel

Door een stijlvolle hoogglans afwerking in hoogglans zwart en een enorme opslagcapaciteit, is dit wandmeubel een absoluut hoogtepunt in jouw woonkamer. Twee stevige legplanken van veiligheidsglas zorgen voor een optimale presentatie van jouw tv/ – dvd/ of audioaccessoires. Het elegante ontwerp in combinatie met glas, hoogglans witte en zwarte elementen maken dit wandmeubel een echte eyecatcher. Voor het upgraden van het Twin wandmeubel is het mogelijk om ledverlichting voor de glazen rand bij het meubel te bestellen. Ook is het mogelijk om een extra topplank te bestellen die voor meer opbergruimte voor accessoires biedt.

Afmetingen
Totale W / H / D ca.: 300 x 186 x 50cm
Glasplaten: B / H / D 230 x 67 x 50cm
Staande elementen: B / H / D ca. 69 x 142 x 36cm

Twin wandmeubel via Goedkoop Wonen.

Tips: tv-meubel kopen

Je wilt graag een nieuw tv-meubel gaan kopen, maar je weet niet goed waar je hierbij op moet letten. Je vindt hier tips over het kopen van een tv-meubel.

Een tv-meubel
Tv-meubels zijn in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar. Ook het materiaal waarvan het meubel gemaakt is, is verschillend: glas, hout, metaal en ga zo maar door. Wat voor stijl tv-meubel je ook wilt hebben, je zal het vast kunnen vinden. Toch zijn er wel een aantal zaken waar je op moet letten bij de aanschaf van een tv-meubel.

De grootte van je tv-meubel
Voordat je op zoek gaat naar een tv-meubel, is het noodzakelijk om goed te weten hoe groot je tv-meubel moet zijn. Zeker de diepte van het tv-meubel is erg belangrijk. Hiervoor moet je eerst even kijken hoe diep je tv is. De tv moet natuurlijk wel bovenop het tv-meubel passen. Heb je een lcd-tv of een plasma tv, dan zal dit in de meeste gevallen wel passen, deze tv's zijn niet erg diep. De 'oude' tv's zijn vaak veel dieper.

Extra ruimte in het tv-meubel
Wil je graag je stereo installatie en je dvd-speler ook in het tv-meubel kunnen opbergen, houd er dan rekening mee dat het tv-meubel hier wel ruimte voor heeft. Ook hier is de diepte zeker belangrijk. Meet dan ook even je apparatuur op zodat je niet voor nare verrassingen komt te staan als blijkt dat het niet in het meubel past. Kijk ook even of er genoeg plaats is voor de kabels van al het apparatuur wat je in je nieuwe tv-meubel wilt plaatsen.

Hout
Tv-meubel van hout zijn overal volop verkrijgbaar. Er zijn veel houtsoorten waar tv-meubels van worden gemaakt. Zo heb je tv-meubels van grenen hout (en dit dan in verschillende tinten) maar ook bijvoorbeeld van teak hout. Ga zeker eens kijken bij woonwinkels wat er allemaal aangeboden wordt. Let ook op het soort hout dat je kiest. Sommige houtsoorten zijn minder sterk dan andere en 'deuken' bijvoorbeeld snel in. De meeste tv-meubels van hout hebben echter een lange levensduur en houten meubels hebben een mooie uitstraling.

Metaal
Je kunt ook je keus laten vallen op een tv-meubel van metaal. Zeker in een strak, modern interieur past dit erg goed. Nadeel kan echter wel zijn dat je vaak geen afgesloten deuren in je tv-meubel hebt. Hierdoor zie je alle apparatuur staan en het kan erg stoffig worden. Vind je dit alles geen probleem en houd je van een strakke vormgeving, dan is een tv-meubel van metaal voor jou wellicht de goede keus.

Meer tips om je kabels weg te werken? Lees verder bij Elektrobode.


Wandmeubel tv, bron: Trendymeubels.

Meer weten over meubels? Lees dan ook de volgende artikelen:

Lekker lang natafelen

Stoelen voor bij de eettafel

Stoel: fauteuil, design of leer

Banken in alle soorten en maten

Tips voor het zoeken naar een bank

Meubels stofferen: je stoel in een nieuw jasje

Geef je interieur een oppepper met design meubels

Je meubels een nieuwe look geven? Hier vind je tips!

Opgeruimd staat netjes: kasten in alle soorten en maten

Meer weten over woonaccessoires? Lees dan ook het volgende artikel:

Woonaccessoire: hoe fleur ik mijn woonkamer op?

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties
Leo-van-Driel

Goedendag< Graag hoor ik van u de prijs van TV meubel design Gregor, en de breedte van de apparatuurplank. Bij voorbaat dank. L.van Driel

7 jaar geleden
Marianne leijdsman

Wat kost bij jullie het TV meubel preston

7 jaar geleden