wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   meubels  /  tafel  /   op-maat-gemaakte-tafels-van-zwaar-tafelen

Op maat gemaakte tafels van Zwaar Tafelen

Eettafels zijn er in alle soorten en maten. Sommige tafels vrágen bijna om eindeloos lang (na)tafelen met vrienden of familie, zoals de bijzondere, met de hand gemaakte tafels van Zwaar Tafelen.

Eettafels zijn er in alle soorten en maten. Sommige tafels vrágen bijna om eindeloos lang (na)tafelen met vrienden of familie, zoals de bijzondere, met de hand gemaakte tafels van Zwaar Tafelen.

De tafels worden gemaakt van Europees eiken en zijn met hun authentieke, levendige uitstraling ware eyecatchers in het interieur.

 

Wat voor Zwaar Tafelen eigenaren Frank van Reij en Martijn Reddering als hobby begon, is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. Van Reij vertelt: 'Ik kreeg zoveel enthousiaste reacties op mijn zelfgemaakte meubels, dat ik twee jaar geleden besloot er mijn beroep van te maken. Samen met Martijn Reddering heb ik Zwaar Tafelen opgericht. Wij delen dezelfde passie en liefde voor het vak. Onze hobby is ons werk geworden.'

Eigen atelier

Alle tafels worden ontworpen en vervaardigd in het eigen atelier in Amersfoort. 'Het voordeel van een eigen atelier is dat we precies kunnen voldoen aan de wensen van de klant', aldus Reddering. 'Wij maken de tafels precies op maat, in de gewenste afmeting en kleur. De tafels worden gemaakt van karakteristiek eiken. Noesten, scheuren en naden horen daarbij. Onze tafels zijn levendig en echte eyecatchers in het interieur.'

Voor meer informatie: www.zwaartafelen.nl.

Publicatiedatum: 15 april 2010

Tags: wonen woonkamer tafel tafels Zwaar Tafelen Europees Eiken

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent