wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   meubels  /  tafel  /   njoj-bartafel

NJOJ bartafel

Robuuste NJOJ bartafel als blikvanger op elk feestje.

  • Fotocollectie

Het alternatief voor de traditionele ronde statafel: de stoere en lichtgewicht NJOJ bartafel van NJOJ Dutch Design. Hij is van steigerhout en aluminium en heeft stijl. De bartafel van NJOJ [spreek uit: enjoy] staat binnen een minuut en bevat handige extra's. De haken onder het tafelblad bieden plaats aan een jas of tas. En dankzij de juiste stahoogte en comfortabele voetsteunen staat men net zo relaxed als aan de bar van het favoriete café. De bartafel is een aanwinst voor feestjes bij consumenten en in horecagelegenheden, maar komt ook prima tot zijn recht in vergadercentra, bedrijfsrestaurants, zorgcomplexen en sportkantines.

De NJOJ bartafel bestaat uit een doorgewinterd steigerhouten blad met lichtgewicht aluminium poten. Het blad heeft een afmeting van 60 x 180 cm, een leunhoogte van 108 cm en biedt plaats aan ongeveer tien personen. Dankzij de kunststof afwerking van de poten is de tafel zowel binnen als buiten te gebruiken. Opzetten en afbreken is een fluitje van een cent; binnen een minuut is hij klaar voor gebruik. De NJOJ bartafel is goed te hanteren en volledig te demonteren. Hij is makkelijk op te bergen en neemt opgeslagen weinig plaats in. 'Deze bartafel is net een koude vuurkorf', aldus ontwerper Paul van Hoeven van NJOJ Dutch Design. 'Het is geweldig te zien dat de bartafel gasten trekt en ze er het hele feestje aan blijven staan.'

Verkrijgbaar

De NJOJ bartafel is vanaf maart leverbaar via een aantal geselecteerde leveranciers. Bedrijven en particulieren kunnen de tafel ook rechtstreeks bestellen via www.njoj.nl. De bartafel kost € 295,- inclusief btw, exclusief verzendkosten.

NJOJ Dutch Design

De NJOJ bartafel is een volledig Nederlands kwaliteitsproduct, ontworpen door NJOJ Dutch Design uit Beesd. NJOJ Dutch Design staat voor Nederlandse nuchterheid, waarbij naast een fraai design goed wordt nagedacht over kwaliteit, eenvoud en gebruik. NJOJ ontwerpt alle producten met het oog op duurzaamheid en de mogelijkheid om materialen te recyclen.

Meer informatie: www.njoj.nl

Publicatiedatum: 1 februari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: njoj bartafel statafeldutch design steigerhout

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent