wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   meubels  /  stoel  /   piet-hein-eek-onthult-nieuwe-items-van-exclusieve-designcollectie

Piet Hein Eek onthult nieuwe items van exclusieve designcollectie

Wehkamp.nl biedt design voor een betaalbare prijs.

Wehkamp.nl biedt design voor een betaalbare prijs.

Industrieel ontwerper Piet Hein Eek breidt de designcollectie die exclusief verkrijgbaar is bij het grootste online warenhuis van Nederland wehkamp.nl, verder uit met een bank, stoel en salontafel. De nieuwe items liggen in lijn met de tafels en stoelen die eind 2011 tijdens de Dutch Design Week werden geïntroduceerd. Ze zijn eveneens vervaardigd van massief eikenhout en zijn vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar bij wehkamp.nl.

 

Erwin van Cooth, Unitmanager Huis, Tuin en Doe-het-zelf bij www.wehkamp.nl: 'De Nederlandse consument is op zoek naar mooie, kwalitatief goede producten, maar wel voor een betaalbare prijs. De verkoop van de eerste vijf items overtreft alle verwachtingen en we merken dat we een nieuwe doelgroep hebben aangesproken. Voor ons was het uiteindelijk toch afwachten wat de samenwerking met een top-ontwerper als Piet Hein Eek met de verkoop zou doen.'

Succesformule
De samenwerking werd op eigenzinnige wijze geïntroduceerd tijdens de Kick-off van de Dutch Design Week waar Piet Hein Eek zijn collectie ten toon stelde. Eek en www.wehkamp.nl laten met deze samenwerking op verrassende wijze zien dat artistiek ontwerp en commercie op een harmonieuze wijze samen kunnen gaan. De collectie blijft interessant voor de klant door regelmatig weer een aantal nieuwe items aan de exclusieve collectie toe te voegen.

De moeite waard
Piet Hein Eek steekt het niet onder stoelen of banken: 'Ook de volgende items van de collectie zijn de moeite waard. Op dit moment zijn we druk bezig om de laatste hand te leggen aan de verschillende ontwerpen, waarna we een definitieve keuze gaan maken. Welke meubelstukken uiteindelijk aan de collectie toegevoegd zullen worden, laten we nog even in het midden. Het streven is om met de collectie zoveel mogelijk handreikingen te bieden om verschillende ruimtes in je huis te kunnen voorzien van betaalbaar design.'

Publicatiedatum: 8 februari 2012

Meer informatie: www.wehkamp.nl

Tags: wonen meubel design designcollectie piet hein eek wehkamp

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent