wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   meubels  /  stoel  /   keizerlijk-zitcomfort-met-geppetto

Keizerlijk zitcomfort met Geppetto

De stoel Geppetto, van de Nederlandse ontwerper Danny Fang, is de nieuwste aanvulling op het gevarieerde assortiment van fashion4home.

De stoel Geppetto, van de Nederlandse ontwerper Danny Fang, is de nieuwste aanvulling op het gevarieerde assortiment van fashion4home.

Geïnspireerd op de Ming-dynastie brengt Fang op innovatieve wijze, klassieke Chinese vormen samen met modern industrialistisch design.

Moderne kijk op handwerk

Meubels uit het Ming-tijdperk werden door ervaren meubelmakers zonder gebruik van lijm of spijkers gebouwd. Ook de Geppetto wordt zonder andere hulpmiddelen gemaakt en uit één soort materiaal vervaardigd. Met moderne technieken is een polycarbonaat ontwikkeld, dat vervolgens in een mal gegoten wordt. Het resultaat: een bekend model dat met nieuwe technieken weer tot leven wordt gewekt, zoals Geppetto zijn Pinochio tot leven wekte!

Productinformatie

Door gebruik van het ultralichte polycarbonaat zijn de Geppetto-stoelen van fashion4home multi-inzetbaar, stevig, licht en zowel binnen als buiten te gebruiken. Het model is verkrijgbaar in drie kleuren: wit, zwart en koffie. Daarnaast heeft deze design stoel de volgende afmetingen: diepte 50 cm, breedte 58 cm, hoogte 78 cm, zithoogte 44 cm. Vanaf deze maand is de Geppetto verkrijgbaar voor de verkoopprijs van € 219,- (per 2 stoelen, exclusief verzendkosten).

Meer informatie: www.fashion4home.nl

Publicatiedatum: 18 november 2010

Tags: wonen woonkamer stoel gepetto danny fang chinees design ming tijdperk fashion4home fashion 4 home

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent