wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   meubels  /  stoel  /   ex-interiors-zet-in-op-creativiteit-met-enex-collectie-om-visionair-design-te-stimuleren

Ex Interiors zet in op creativiteit met &Ex collectie om visionair design te stimuleren

Internationaal interieurarchitectenbureau Ex Interiors (Odette Ex) introduceert een unieke collectie zitelementen tijdens Salone di Mobile in Milaan.

  • Fotocollectie

Niet alleen biedt de ruime keuze aan kleuren en dessins de mogelijkheid tot het creëren van je eigen, unieke werkomgeving, ook de diversiteit in het samenstelling van de zitelementen draagt hieraan bij.

De collectie volgt de succesvolle introductie van Desso&Ex kamerbreed tapijten en op maat gemaakte karpetten in samenwerking met tapijtfabrikant Desso op. De unieke zitelementen bestaan uit een zitting, rugleuning en losse kussens en zijn op diverse manieren samen te stellen tot grotere zitelementen met een combinatie van dessins.

'In de &Ex collectie staat het verbinden van mensen, natuur en creativiteit centraal om op die manier visionair design te vertalen naar een warme en karakteristieke omgeving', zegt Odette Ex, oprichter en eigenaar van Ex Interiors.

Geïnspireerd door gedempte, verweerde kleuren en door de toepassing van gelaagde patronen in de natuur, voegt de collectie een persoonlijk tintje toe aan elk interieur. Door dezelfde dessins terug te laten komen, zowel in de vloeren als in de zitmeubelen, wordt de eenheid en eigenheid binnen een ruimte verder versterkt.

De &Ex collectie zitelementen biedt acht verschillende dessins in vier verschillende kleurgroepen: Indigo, Karmijn, Blad en Steen. Of de combinatie van kleuren en dessins kalm en rustgevend zijn of juist levendig en kleurrijk, de &Ex collectie helpt om een warme en unieke omgeving te creëren, die inspireert.

Tags: ex interiors collectie zitelement interieurarchitect

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent