wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   meubels  /  dressoir  /   schuifdeurkom

Schuifdeurkom

Chrome schuifdeurkom 86x59x15mm

Over het merk

Het Italiaanse deur- en meubelbeslag merk Mandelli voert met trots het logo van 100% made in Italy. Dit betekent dat alle fasen van de productie worden uitgevoerd in Italië: het ontwerp, de productie en de verpakking. Alle producten zijn op basis van messing met een ruime keuze in finishes.

Over meubelbeslag.nl

Welkom op meubelbeslag.nl, dé webwinkel voor meubelbeslag. De finishing touch voor je meubilair vindt je hier! Diverse meubelknoppen, meubelgrepen en meubelkommen zijn op deze website overzichtelijk gesorteerd op artikelgroep, finish, prijs, lifestyle en merk. Alle artikelen zijn op voorraad. Je hebt jouw bestelling binnen twee dagen in huis. De weergegeven prijzen zijn inclusief BTW. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze showroom te Garderen.

Hipi Meubelknop Meubelbeslag showroom Smeedijzer meubelgreep

Over Cubic Colors

Cubic Colors maakt het je graag makkelijk...

Met onze service en specialisme zijn onze producten voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk.

Naast het bijvoegen van het gehele deurbeslag.nl en meubelbeslag.nl assortiment zal Cubic Colors de komende tijd flink investeren in het neerzetten van nieuwe niche webshops met diverse producten gerelateerd aan bouw en interieur.

Door een vaste herkenbare uitstraling van elke afdeling zetten wij onze voorraadhoudende webshops gelijkwaardig in de markt. Met onze service en specialisme zijn onze producten voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk.

Cubic Colors levert uitsluitend hoogwaardige producten van topleveranciers. Wij staan voor je klaar wanneer dat nodig is, want wij willen dat jij trots blijft op je aankoop.

De gehele organisatie en klantenservice wordt (inter)nationaal geregeld vanuit Garderen, de standplaats van ons kantoor, de showroom en een groot deel magazijn.

Ons doel is groeien met grip op goede producten! Samen met jou staan wij daarin sterk!

 

Onze shops

Meer van : Cubic Colors

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent